FH4 vs FH5 Düşünceleriniz

Şu anda FH4'ün FH5'ten daha iyi olduğunu düşünmekteyim. FH5'in gerek PC kesiminde gerek konsol kesiminde halen oynanış zevkini azaltan ciddi sorunları bulunuyor. Şu anda FH5'in satın alınmasını mantıklı bulmuyorum. Gamepassten denenmeli. Ciddi sorunlar çözüme ulaştırıldığında o zaman alınabilir bana göre. İki oyunu da aktif olarak oynuyorum ve FH4 benim hoşuma daha çok gidiyor.

Şu anda FH4'ün FH5'ten daha iyi olduğunu düşünmekteyim. FH5'in gerek PC kesiminde gerek konsol kesiminde halen oynanış zevkini azaltan ciddi sorunları bulunuyor. Şu anda FH5'in satın alınmasını mantıklı bulmuyorum. Game Pass'ten denenmeli. Ciddi sorunlar çözüme ulaştırıldığında o zaman alınabilir bana göre. İki oyunu da aktif olarak oynuyorum ve FH4 benim hoşuma daha çok gidiyor.

Şöyle deyim ben üniversiteye gideceğim için oyun alıyorum vakit öldürmelik dizi film eskisi kadar izlemiyorum ve FH alımam görev fillan yapmak için takılmak için kendi halimde FH4 birçok şeye sahip olduğum için tat vermiyor 124 saat fillan oynadım karasız kaldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı