Fiat Egea 1.4 sarı üçgen arıza lambası

Scr3wdev

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba. Fiat Egea 2017 1.4 aracım var. Son 1 haftadır biraz gözüme batmaya başladı. Araç dururken veya bazen yolda giderken üçgen ünlem sarı renkte arıza lambası yanıp milisaniyelik bir şekilde hemen sönüyor. Lambaların tamamına baktım hepsi çalışıyor normal bir şekilde. Araçta çekiş problemi de yok ancak arada bazen yapıp duruyor. Bakıma son 2000 km kalmıştı yağını suyunu yeni kontrol ettim, sizce neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşten çıktığımda ilk iş onlara bakmak olacağım hocam genel bir bakmıştım yanıyor mu yanmıyor mu diye de o kadar dikkatli bakmadım.

Hocam BMW 320i arabam vardı onda bu sorunu yaşamıştım, götürmedigim usta kalmadı arabanın neredeyse her tarafına baktırdım. Hatta obd cihazı alıp programlarla kendim baktım arka stoplarda arıza gösteriyordu. Yenilerini sipariş edip taktım sorun çözülmedi en son aklıma duylara bakmak geldi, duyları değiştirdim (aşırı paslanmıştı) sorun çözüldü.

Hocam vallaha benide illet ettirmeye başladı gözüm sürekli o lambanın üzerinde geziyorum yani. İnşAllah dediğiniz gibidir. Bir kontrol edeyim onu çünkü sürekli sürekli önüme değil lambaya bakıyorum

İnşallah küçük bir sorundur hocam benim düşüncem sensörler, özellikle üstte bir arkadaşın dediği gibi oksijen sensörüne baktirmaktada fayda var.

İnşallah küçük bir sorundur hocam benim düşüncem sensörler, özellikle üstte bir arkadaşın dediği gibi oksijen sensörüne baktirmaktada fayda var.
Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumlarınız için umarım o şekilde bir şeydir en kötü. Büyük bir şey çıkarsa benim içinde büyük sıkıntı olacak çünkü

Tablette oksijen yazıyordu ama ben devridaimi değişince sönmüştü lamba.

Hocam sizde lamba sürekli mi yanıyordu?
Araba 2700 devirin üstüne çıkınca yanıyordu. Ya da rastgele zamanlarda flash atıyordu ama benim araç dizeldi. Zaten flash atmasına rağmen 1 ay binmiştim bir şey olmamıştı.

Lambalardan dolayı olduğu zaman da sadece frene basınca ya da araba uzun süre güneş altında kalınca yanıyordu. Park lambalarını kontrol et yazıyordu beyinde.

Meraklı beyinler için: arabayı sanayiye götürme kararını 2500 devir üstünde gaz almayı kestiği için aldım. Araba yolda 120 ile giderken bir anda ötüp hızını 80'e kilitledi. Mecburen en yakın sanayiye sokmak zorunda kaldım.

Son düzenleme:
Anladım hocam sizdeki de çok ilginçmiş

bendeki tamamen random ya bazen çok hızlı giderken bazen dururken bazen araba ilk çalışırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…