Fiat Egea airbag açmıyor

BuzzardTR

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, ailemden kalan Fiat Egea 2021 Urban 1.4 Egea var. İnternette araçların kaza yaptığı ve Airbag açmadığını gördüm ve gerçekten korktum. Yakın zamanda arkadaşım 70 kmh ile kaza yapmıştı o zamanda Airbag açılmadı. Bu sebep için aracı satmayı bile düşündüm sizin bu konu hakkındaki yorumlarınız nedir?

Bence Egea hiç alınmaz özellikle Fiat markasından.

1.4'lerde yağ yakmada vardı diye biliyorum.

Eskiden kemer takılı değilse açmıyor diyorlardı öyle birşey olabilir belki. Gerçi kaza şekline göre de değişir.

Merhaba, ailemden kalan Fiat Egea 2021 urban 1.4 Egea var. İnternette araçların kaza yaptığı ve airbag açmadığını gördüm ve gerçekten korktum. Yakın zamanda arkadaşım 70 kmh ile kaza yapmıştı o zamanda airbag açılmadı. Bu sebep için aracı satmayı bile düşündüm sizin bu konu hakkındaki yorumlarınız nedir?

70kmh ama az bir hız değil ayrıca euroncaptan 3 yıldız aldı.

Eskiden kemer takılı değilse açmıyor diyorlardı öyle birşey olabilir belki. Gerçi kaza şekline göre de değişir.
Hocam insanlar 130 ile kaza yapıyor ve kemer takılı olmasına rağmen açmıyor.

Kemer takılıydı arkadaşımın kazasında

Bence Egea hiç alınmaz özellikle Fiat markasından.

1.4'lerde yağ yakmada vardı diye biliyorum.
Evet, baya yağ yakıyor.

Merhabalar, ailemden kalan Fiat Egea 2021 Urban 1.4 Egea var. İnternette araçların kaza yaptığı ve Airbag açmadığını gördüm ve gerçekten korktum. Yakın zamanda arkadaşım 70 kmh ile kaza yapmıştı o zamanda Airbag açılmadı. Bu sebep için aracı satmayı bile düşündüm sizin bu konu hakkındaki yorumlarınız nedir?
Airbag açmama durumu tamamen şans işidir. Her aracın airbag sensörü farklı çalışıyor. Ön cama kadar hasar almış 2012 model Astra J aracımız airbag açmamıştı. Servis incelemesi sonrası Airbag sensörünün darbe almadığını tespit etmişlerdi. Sensörler şase üzerinde bulunur ve darbe aldıkları anda airbag patlatırlar.

Dostum egea 1.6 çok iyi araba 1.4 yokuş performansı iyi yağ yakma dediğin bir taksi yalanıdır taksi çıkması 300k km araçlarda olur o airbag açmıyorsa direksiyon konsolundan gir emniyette airbag var aktife al olur tavsiyem hızlı kaza anlarında anlayıp açman gereksiz anda perte çıkarma arabayı uzun yola çıkarken airbag aç

Dostum egea 1.6 çok iyi araba 1.4 yokuş performansı iyi yağ yakma dediğin bir taksi yalanıdır taksi çıkması 300k km araçlarda olur o airbag açmıyorsa direksiyon konsolundan gir emniyette airbag var aktife al olur tavsiyem hızlı kaza anlarında anlayıp açman gereksiz anda perte çıkarma arabayı uzun yola çıkarken airbag aç
Airbag’i kapat uzun yola çıkarken aç çok mantıksız ve tehlikeli bir fikir.
Bu pert mevzusundan kafanı arındırmanı ve insanlara abuk sabuk fikirler vermemeni temenni ederim.

Airbag açmama durumu tamamen şans işidir. Her aracın airbag sensörü farklı çalışıyor. Ön cama kadar hasar almış 2012 model Astra J aracımız airbag açmamıştı. Servis incelemesi sonrası Airbag sensörünün darbe almadığını tespit etmişlerdi. Sensörler şase üzerinde bulunur ve darbe aldıkları anda airbag patlatırlar.
Kesinlikle katılıyorum hocam, 2012 Emoition Fiorino'muz var idi, araçta 4 airbag vardı yılının en full paketiydi, yaklaşık 7-8 ay önce kaza yaptı, ondekine vurduk sonra arkadaki bize vurdu ve o vuruşla biz bidaha öne vurduk, aracın airbagler "ON" daydı, şase'ye de hasar aldı ama airbag açılmadı, en büyük saskinligimizda buydu, Rabbim Beterinden Korusun.

Araba pert olacağına kafamız gözümüz patlasın, çenemiz kırılsın ne kadar mantıklı bir düşünce. Araba dediğin şey üç kuruşluk tenekedir şu dünyada hiçbir şey insan canından daha değerli değildir umarım bir gün bunu kavrayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı