Fiat Egea neden sevilmiyor?

yusufselim766

Picopat
Neden insanlar Egea'yı duyunca 'Teneke' diyor? Araba her yönüyle iyi. Ucuz, Parçası pahalı değil, sanayiye uğratmıyor, vergisi az. Geçenlerde bir video gördüm adam 90'la gidiyor yokuşta araba bayılıyor diye sinirleniyordu. Fiyatına göre ne bekliyorlar? Bana göre en çok F/P arabadır. Tam aile arabası, bence ikinci el üst segment araba almaktansa sıfır Egea almak çok daha mantıklı. Yıllarca bozulmadan gidersin.

Neden insanlar Egea'yı duyunca 'Teneke' diyor? Araba her yönüyle iyi. Ucuz, Parçası pahalı değil, sanayiye uğratmıyor, vergisi az. Geçenlerde bir video gördüm adam 90'la gidiyor yokuşta araba bayılıyor diye sinirleniyordu. Fiyatına göre ne bekliyorlar? Bana göre en çok F/P arabadır. Tam aile arabası, bence ikinci el üst segment araba almaktansa sıfır Egea almak çok daha mantıklı. Yıllarca bozulmadan gidersin.
Yol tutuşu kötü olduğu için olabilir. Seneler önce babam Fiat Doblo Maxi almıştı. Yavrum be hala götürüyor bizi.

İnsanlar gidip d/e segment daha güzel araçlarla kıyaslıyorlar.Egea segmentine göre güzel, ne bir şeyi çok iyi ne de berbat yapan bir araba.İnsanlar alman diye vw poloya 1200-1300 bayarlar ama egeaya kin kusarlar.Görev arabası.

Parasına göre iyi araba. 8-9 yaşındaki ve kilometresi düşük olan Fiat Egea arabalar 500-600 bine bulunabiliyor. 500-600 bine yüksek kilometre BMW, Mercedes, Audi gibi arabalar varken ve yaşı büyük arabalar iken yaşı küçük araba bu fiyatta bulunabiliyor. Fiyatına göre değerlendirmek lazım. 500 bin TL'lik arabadan 2 milyon TL'lik araba performansı bekleyenler var.

Malzeme kalitesinden dolayıdır belki ama üst segment 2. el yerine sıfır Egea almak çok mantıklı değil bence(eğer en ucuzu değilse tabii)çünkü sıfırları neredeyse 1.4 ile 1.6 milyon. O fiyatlara çok daha iyi araçlar var 2. elde.

Parasına göre iyi araba aslında, sanayi yolu gözükmez, gözükürse ucuza günü kapatır 1.6mj 120 beygir gayet de cıkıyor yokus cıkamayan diyenleri bilmiyorum 1.4 için kötü diyorlar ama 1.3mj ve 1.6mj e karşı kötü söylemi olan görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı