Fiber altyapı süreci

3 katlı evde 3 daire varda Türk Telekom çekmez ama yinede bi şansınızı deneyin. Bizim evde 3 katlı 2 daire var Türk Telekom çekmedi fiber ADSL kullanıyorum. Ama yazın sonuna kablo net e geçeceğim.
3 katlı ev biz 2.katta oturuyoruz 1. ve 3.katta internet hizmeti alan hiç olmadı çünkü yaşlı insanlar genelde televizyon izliyorlar ve biri dedem birisi de halam gerekirse imzalarını alırız.

Öyle müstakil evlere fiber gelmiyor ancak özel projeyle o da zor yani bize öyle dediler belki sizin eviniz 3 daireli diye gelebilir en doğru bilgiyi Türk Telekom'dan alabilirsiniz ha mahhelnizde veya sokağınızda saha dolabı varsa alabilirsiniz. Çünkü o fiber kutusunu her eve çekmiyorlar. Sadece apartmanlara ve parasını verirseniz müstakil evlere. Bu arada sizi yanlış yönlendirmek istemem benim yüzümden internetsiz kalmayın. Biz Türk telekomdan almak istedik fiber ev müstakil diye gelmedi onun için yazdım dediğim gibi en iyi bilgiyi Türk Telekomdan alabilirsiniz.

Öyle müstakil evlere fiber gelmiyor ancak özel projeyle o da zor yani bize öyle dediler belki sizin eviniz 3 daireli diye gelebilir en doğru bilgiyi Türk Telekom'dan alabilirsiniz ha mahhelnizde veya sokağınızda saha dolabı varsa alabilirsiniz. Çünkü o fiber kutusunu her eve çekmiyorlar. Sadece apartmanlara ve parasını verirseniz müstakil evlere. Bu arada sizi yanlış yönlendirmek istemem benim yüzümden internetsiz kalmayın. Biz Türk Telekom'dan almak istedik fiber ev müstakil diye gelmedi onun için yazdım dediğim gibi en iyi bilgiyi Türk Telekom'dan alabilirsiniz.

Müstakillere fiber geliyor. Türk Telekom yanımızdaki müstekil siteye ftth fiber getirdi.

Müstakillere fiber geliyor. Türk Telekom yanımızdaki müstekil siteye ftth fiber getirdi.

İyi de sizin dediğiniz site. Sitelere verirler. Adamlar koymuştur bir saha dolabı bütün evlere oradan veriyordur. Mahallede saha dolabı varsa fiber çekiyorlar müstakil evlere ama müstakil bir eve özel olarak fiber kutusu konmuyor diye biliyorum. Yani arkadaşlar biz istedik ve yapmadılar onu için yazıyorum yani kesin bir şey yazmıyorum gidin Türk Telekom'a sorun ben yazdım diye olmaz diye bir şey yok.

İyi de sizin dediğiniz site. Sitelere verirler. Adamlar koymuştur bir saha dolabı bütün evlere oradan veriyordur. Mahallede saha dolabı varsa fiber çekiyorlar müstakil evlere ama müstakil bir eve özel olarak fiber kutusu konmuyor diye biliyorum. Yani arkadaşlar biz istedik ve yapmadılar onu için yazıyorum yani kesin bir şey yazmıyorum gidin Türk Telekom'a sorun ben yazdım diye olmaz diye bir şey yok.

Müstekil site o da. Bizim evde müstekil sitede 35 tane ev var. Supreronline başvuruda bulunduk. Son çare Türk Telekom. Türk Telekom kesin gelirde kimse de istemiyor. Şahsen ben memnun olsam da bende istemiyorum. Şu korona morona bitince direkt supreronline gideceğim? Site adına.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı