Fiber altyapı süreci

İstanbul'da yaşıyorum, ADSL altyapısı çok zamandır var. Çok sıkıştırmak gerekiyor. Hergün 3-4 kere mail at gerekirse her hafta müdürlüğe git, zaten bir süreden sonra bıkıp projeyi çizerler. Sıkıştırmak çok önemli etken.
Hocam konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama son durum nedir? Türk Telekom bana da yıl sonuna kadar fiber gelecek diyor. Ama daha bir çalışma yok. Pazartesi günü müdürlüğe gideceğim.

Başka forumlarda hergün aynı maili atıp rahatsızlık verenleri kara listeye alıp daha sonra hiç cevap vermediklerini söylediler. Sizde böyle bir durum yaşanmadı değil mi?

Hatta benim konuma da cevap yazmıştınız. Türk Telekom Yıllar Sonra Gelecek Fiber - Technopat Sosyal
 
@Abu!

Yıl sonuna kadar tamamlanacak deniliyorsa büyük ihtimal baştan savmak için yapılan birşey. Benim altyapı Haziran ayında aktif edildi ve şuanda kullanıyorum. Bende herhangi bir kara listeye alınma durumu olmadı.
 
@Abu!

Yıl sonuna kadar tamamlanacak deniliyorsa büyük ihtimal baştan savmak için yapılan bir şey. Benim altyapı haziran ayında aktif edildi ve şu anda kullanıyorum. Bende herhangi bir kara listeye alınma durumu olmadı.

Hocam hiç hizmet alamıyorum ama şuan. Ümit Onal'a mail attım, LinkedIn üzerinden ulaştım. Cevap aynı yıl sonuna kadar deniliyor. Yarın müdürlüğe gideceğim.

Çok ilginç bir şekilde sadece benim binam, yanımdaki ve karşımdaki bina hizmet alamıyor.
fiber.jpg


Kırmızı alan hizmet verilemeyen alan ama yeni hizmet verilemeyen komşum şuan Türk Telekom'dan hizmet alabilmekte eski abone olduğu için. O alanın sağı, solunda ADSL hizmet verilebiliyor.

Turuncu alan ise yeni yapılan binalar 1 veya 2 sene önce yapıldılar fiber altyapı çekildi onlara. Orada fiber var yani.
 

Geri
Yukarı