Firewatch Türkçe Yama Çalışması

Herkese iyi sosyaller. Benim de için de bulunduğum 3 kişilik ekip ile Firewatch çevirisi yapıyoruz. Oyun da yaklaşık 6500 çevirilmesi gereken cümle var. Biz 3300 çeviriyi yaptık. Yaklaşık %75 ilerleme kaydettik. Ancak ekip küçük olduğu için çok zor ilerliyor. Aranız da ingilizce si iyi olan arkadaşlar varsa yorum kısmına Facebook linkini bırakırsa o da çeviri ekibine katılır ve de oyuna ismi yazılır. Lütfen başladığı işi bitirebilecek arkadaşlar olsun.
Örnek resim koyuyorum. Ancak siteye girip bakarsanız detaylı resimleri görürsünüz. Ayrıca fotoğraflar daki yazılımsal bir çok hatayı giderdik. Önrek 1-Gün 1.Gün oldu.

Firewatch Türkce Yama! | Technoaz
 
Çevirme olarak yarın sabah 10 da bitmiş olacak. Kodlama olarak bilemicem. Şuan elimde yarım saatlik bir çeviri kaldı. 2 gündür uyuyamadığım için sallanıyorum artık. Kalanını yarın sabahtan halletmiş olacağım.
 
Oyunçeviri resmi olarak yapacaktı fakat yapımcı firma yan çizmeseydi resmi yerleştirme görecektik.
Yamanız Türkçe karakter destekleyecek mi?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı