Dostum şöyle ki direk olarak bir diyet listesi çıkarmak veya direkt olarak internetten hazır bir program bulup onu yapmaya başlamak saçmadır ve bilinçsizliktir. Öncelikli olarak ne yapmak istediğini hangi kategori üzerinden yürüyeceğini ve nasıl bir fiziğe sahip olmak istediğini kavrarsan, planlamalarını gerçekleştirdikten sonra çok daha kolay yol alabilirsin.
Resmi sporcuyum, Yüzme ve Basketbol branşlarında lisansım var ve takımlarda oynuyorum, küçüklüğümden beri sporla uğraştığım için bu konuya pek yabancı değilim. Benim için önemli olan hız ve çeviklik olduğu için Strength antrenmanlarına öncelik veriyor ve bu yolda yürüyorum. Yani sende öncelikli olarak sporu iyice tanımalı, bol bol araştırma yapmalı, sağda solda spor hakkında hiçbir fikri olmayan insanların ortaya attığı çamuru üstüne almamalı ve bu yolda kararlı olarak yürümelisin. Önce bir başla, bilen insanlardan yardım al, instagram'da birçok ünlü ve bu işin piri olan insanlar var, onları takip et ve bilgine bilgi kat, unutma en güçlü kas zekadır ve bolca idman yapması gerekir.