Forumda ısınabildiğiniz kişiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceden hiç isim değiştirdin mi? Seni son zamanlarda tanıyorum bu isimle. Telefon önerisi yaparken sen yazınca sanki ben yazmışım gibi hissediyorum.
Technopat'a ilk üye olduğum zaman 500 mesaj değiştirme sınırına kadar Gmail hesabının ismi vardı ondan sonra "Sylveon" olarak değiştirdim ve böyle kaldı.

Klavye önerisi için üye olmuştum daha sonra baktım bende insanlara yardımcı olabilirim düşüncesi ile "Oyun Ekipmanları" ve sistem toplama konuları ile yaklaşık 2017 sonunda 2000 mesaj attım ama konu dışı bölümüne mesaj yazmadığım için tanıyan bile yoktu.

LGS falan derken 2018 yılında sadece konu dışına bakıp çıkıyordum ama tekrar aktif olmam bu sefer telefon alacağım zaman konu açmam ile başladı.

Telefon konusunda sanırım sadece siz cevap yazdınız ve telefonu aldım.

Bir kaç ay sonra telefon konusunda düzgün cevap veren olmadığını gördüm ve kendi bilgimin yardımcı olmaya yeterli olduğunu düşündüğüm için tekrar konulara yazmaya başladım. (Sanırım siz yaz aylarında aktif değildiniz gördüğümü hatırlamıyorum çünkü son zamanlarda tekrar aktif oldunuz sanırım)

Böyle telefon konuları ile geçti ve yaz ayı ortasında oyuncu ekipmanları konusunda eksik olduğunu gördüğüm için tekrar oraya yazmaya başladım ve böyle devam ediyorum.

Her kış olduğu gibi sonbahar ve kış ayları hem konuların az açılması hem okula gitmem ile mesaj atmam biraz azaldı.

Bu şekilde en fazla 1-1,5 yıl daha devam edebilirim diye düşünüyorum sonra 9 aylık maraton güzel bir şekilde geçerse aynı şekilde devam ederim diye düşünüyorum.

(Sanırım siz yaz aylarında aktif değildiniz gördüğümü hatırlamıyorum çünkü son zamanlarda tekrar aktif oldunuz sanırım)
Evet yaz aylarında her zaman ben yokum. Bu 4-5 yıldır hep böyle.

@aquaporcy , @rtakak , @SideWinder en başta.
Daha var da yazmaya eriniyorum onlara da öpücük bırakıyorum kocaman:
msngif.gif

@Sylveon P Smart 2019 ben mi sana önermiştim öyle dedin, hiç hatırlamıyorum nedense pek sevdiğim bir telefon sayılmaz kendisi.
Handsome o ne emojidir ödümüzü kopardın yazarken aniden kafama dudak değdi.

Diğer konu değil de buna yazarım 😀 en azından bu daha mantıklı. Başlık olarak.

@anketlerimeyorumyazanlar

(Onlar kendilerini biliyorlar 🙂)
Kesinlikle ben değilim :D (!)
Beni de etiketlediğin için teşekkür ederim @BERWAR. Çok eski bir üye değilim ama güzel zamanlar geçirdik bu forumda. Zaman zaman bu tarz konuların olması da hoş oluyor. Son zamanlarda çeşitli sebeplerden dolayı pek aktif değilim ben de. Buralardayım ama pek yazmıyorum.

Ben de Berwar'ın yazdıklarına ek olarak @aroundtheoutside ve @FearlyGhost'u ekleyeyim. Bir de forumun yakışıklısı @Handsome Reis'i unutmamak lazım. 🙂
Sağ olasın hocam. Bende guguman kuşu gibi birisi beni etiketler mi diyordum :D

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı