- Katılım
- 20 Ağustos 2020
- Mesajlar
- 3.381
- Çözümler
- 19
İnternette ruh hastalığı yazıyor diye hemen tedavisi de bulunmuş.Doktora basvurursan endokrin sana guzelce anlatir hormon tedavisini fazlaysa dusurur az sa yukseltilir uretimide dengelenir.
İnternette ruh hastalığı yazıyor diye hemen tedavisi de bulunmuş.Doktora basvurursan endokrin sana guzelce anlatir hormon tedavisini fazlaysa dusurur az sa yukseltilir uretimide dengelenir.
Büyük bilim ada mısın be kral, aklından bulduğun ilacı üretime bile geçirmişsin de haberimiz olmamış.
Kimse saygı duymak zorunda değil, milletin gözüne sokarsan nefret edilirsin.
Kusura bakma, sırf cinsel yönelimi farklı diye kimse kimseye saygı duymak zorunda değil.Homofobik olabilirsin fakat saygı duymak zorundasın.
LGBT'den bahsediyoruz değil mi? Sen Atatürk'ü seviyorsun, ben seviyorum, sevmeyen birisi gelip hakaret etse hoş olmaz. LGBT taraftarı da değilim zaten hatta Hater'i oluyorum ama konu sahibi haklı.
Homofobik olabilirsin fakat saygı duymak zorundasın.
Doktor dedim ilac ismi vermedim akilli çocuk.
Hayır saygı duymak zorunda değilimHomofobik olabilirsin fakat saygı duymak zorundasın. Sevgi besleme hatta nefret et ama saygı şart. Zaten konu sahibi ona dikkat çekmek istemiş. LGBT'ye özellikle bir şey yazılırsa hakaret içremediği sürece düşünce özgürlüğü olduğu için ceza sebebi olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.