Forumu bıraktım deyip bırakmayanlar

Ben de sonraki ay böyle bir konu açmayı düşünüyorum. 4 günün ardından dönerim ama.

Bırakıyorum gibi bir konuysa neden açıyorsunuz? Duyurma zorunluluğunuz mu var? Bende bir ara aşırı sıkılıp 2 hafta bıraktım. Millete duyurmam mı lazım şimdi ben bırakıyorum diye. Çıkış yapmak zor değil.

Açıkcası ben de bırakmayı düşünüyorum. Konu açacağım, son vedaları alacağım ve sonra hesaptan çıkış yapacağım.

Bırakıp da, herkese duyurduktan sonra tekrar aktif olmaları biraz komik açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafama göre bazen bırakıyorum, sonra pandemi ya da depresyon gibi bir neden olunca vakit geçirmek için geri geliyorum. Forumu bırakmayı ya da geri dönmeyi sizlerden öğrenecek değiliz. :D Burası benim günlüğüm sayılır, bol bol tartışıyorum, bazı konularda bir şeyler yazıyorum, birkaç cemaatçiye de ara ara sarıyorum.

Kafama göre bazen bırakıyorum, sonra pandemi ya da depresyon gibi bir neden olunca vakit geçirmek için geri geliyorum. Forumu bırakmayı ya da geri dönmeyi sizlerden öğrenecek değiliz. :D Burası benim günlüğüm sayılır, bol bol tartışıyorum, bildiğim bazı konularda tavsiye veriyorum, birkaç cemaatçiye de ara ara sarıyorum.
Sanırım onu kastetmedi :D.
Şu "Forumu Bırakıyorum!", "Son Konum" gibi mesaj yazıp ilgisini aldıktan sonra(Hepsi değil.) geri gelenlere dedi.

Biz de bizden öğreneceksiniz demiyorduk. Sizin anlattığınız başka konunun açılış amacı başka.
Sanırım onu kastetmedi. :D
Şu forumda hangi mesajın ciddi hangisinin ciddi olmadığını anlamak gerekiyor. :( :D

Ciddi bir mesaj olsa moderatörlerin radarına girecek şekilde sorun yaşadığım cemaatçilere neden vurgu yapayım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı