Çözüldü Forumun kalitesi rahatsız edici

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pentium G4560

Kilopat
Katılım
1 Aralık 2018
Mesajlar
691
Çözümler
10
3 yıldır falan aktif olarak konu açıp cevaplıyorum, hesap oluşturmamın öncesinde de ara ara takip ediyordum bu forumu. Ancak benim bakış açımdan en basiretsiz günlerini yaşıyor forum. Sürekli mantık dışı yorumlara rastlıyorum. Beni çok bağlamamasına rağmen, ben bile forumun bu kitlesinden rahatsız oluyorsam emektarların kemikleri sızlıyor olsa gerek. Neler düşünüyorsunuz?
 
Çözüm
Ha bir de aşk konuları. Yeter sıkıldım şu aşk konularından. Erkek kullanıcılara söylüyorum bir dişi varlık ciddiyim bu kadar önemli değil.
Aşk konuları için ayrı bir kategori açacağız. İsim önerim Erkekler Soruyor. @Emre C açalım bu kategoriyi herkes mutabık ise. Açılan konuları ana sayfaya çıkarmayabiliriz. Böylece çok daha temiz gözükür. Dileyen de girmez buraya. Konu Dışı da rahatlar.
Technopat'ı 2020 Haziran ayından beridir takip ederim, Sosyal'e ise daha sonra bakınmaya başladım; sonrasında da kayıt açmak falan.

Şahsen ilk forumda takılmaya başladığım zamanlar gerçekten burasının ciddi ve kailteli bir ortam olduğunu anlamıştım, ancak biraz artık konu dışı konularından kirlenmeye başladı gibi. Konuları açanlara tabii ki saygım var, ancak sanki artık gelen geçen buraya yazıyor gibi.
 
Sürekli yersiz hahaha atan, konular hakkında zerre alakası, bilgisi olmayıp yorum yapmaya çalışanlar ve insanları huzursuz etmeler ha birde gereksiz konuları saymayacağım. Eskiden konulara yorum yapmak, çözüm bulmak zevk verirdi şimdi o kalite yok.
 
Her tipten insanın katılması sonucu oluyor bunlar.
Çünkü eskiden herkes evde değildi ve buraları bilmezdi, benim gibi.
Şimdi ise gelen geçen buraya soruyor. Daha 6. ayımı yeni doldurdum ama eski tahmin edilebiliyorum.
Forumu bırakanlar geri gelse çok süper olur.
 
Bilmiyorum bundan rahatsız olan var mı ama beni çok rahatsız eden bir şey. Konunun onay olması çok uzun sürüyor. Geçenlerde bir soru sordum ve acilen öğrnemem gereken bir şeydi fakat kabul edilmesi 1 saat sürdü belki gerilerde kalmıştır diye tekrar paylaştım 5 dk sonra uyarı aldım aynı konuları tekrar paylaşmazsın gibi bir şeydi bence çok saçma.
 
Ceza ile Sagopa barışmalı mı?

Birazdan Technopat konu dışında.

Şok şok şok!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet haklısın gerçekten eski emektar kaliteli insanlar azalmış yerine boş konuşanlar gelmiş.

Aylardır aradığım yorum. Klavyene sağlık.

Artık zor modu açmanın vakti geldi. Forumda çok bilmiş boş ve iki yüzlü insanlar tavan yaptı.
Eski bilgili hocalarımızın hiçbiri yok artık. Ne samotne ne misaki ne possibleturco hocam. Hepsi gitti.
Ya adam FPS düşük diyor birçok bilmiş "kardeşim format at Windows 7ediye geç" diyor. Bilip bilmeden Linux öneren mi dersin, ota dışkıya format mı dersin kafayı yemelik. Ha bir de aşk konuları. Yeter sıkıldım şu aşk konularından. Erkek kullanıcılara söylüyorum bir dişi varlık ciddiyim bu kadar önemli değil.
Daha bitmedi! Ekonomi konuları. Anlıyoruz ekonomi batıyor! Dolar olmuş 14(?) euro 16(?) da yeter ya! Dolar yazsak zaten görüyoruz. Sıkıldım vallahi sıkıldım. Ha bitmedi bir de mesaj için konu açanlar. Ya affedersin ama adam gidip "Papara hesabı nasıl açarım"(salladım) diye konu açıyor. Ulan zeki arkadaşım gidip Google'a Papara yazsana. Yazdığın gibi zaten çıkıyor. Aklım vallahi almıyor. Vallahi... Yani forum vasatın altında bir durumda.
 
Evet haklısın gerçekten eski emektar kaliteli insanlar azalmış yerine boş konuşanlar gelmiş.
Senin gibi mesaj kasanlar bunların başında geliyor mesela. Kasım'da gelmiş, emektarlar gitmiş diyor. Şaka mısın sen hocam 🤣
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı