Çözüldü Forumun kalitesi rahatsız edici

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pentium G4560

Kilopat
Katılım
1 Aralık 2018
Mesajlar
695
Çözümler
10
3 yıldır falan aktif olarak konu açıp cevaplıyorum, hesap oluşturmamın öncesinde de ara ara takip ediyordum bu forumu. Ancak benim bakış açımdan en basiretsiz günlerini yaşıyor forum. Sürekli mantık dışı yorumlara rastlıyorum. Beni çok bağlamamasına rağmen, ben bile forumun bu kitlesinden rahatsız oluyorsam emektarların kemikleri sızlıyor olsa gerek. Neler düşünüyorsunuz?
 
Çözüm
Ha bir de aşk konuları. Yeter sıkıldım şu aşk konularından. Erkek kullanıcılara söylüyorum bir dişi varlık ciddiyim bu kadar önemli değil.
Aşk konuları için ayrı bir kategori açacağız. İsim önerim Erkekler Soruyor. @Emre C açalım bu kategoriyi herkes mutabık ise. Açılan konuları ana sayfaya çıkarmayabiliriz. Böylece çok daha temiz gözükür. Dileyen de girmez buraya. Konu Dışı da rahatlar.
Forumun içine en çok kız konuları açanlar ve "şöyle oldu böyle oldu, bir şey olur mu, doktora gitmeli miyim?" vs. diye konu açanlar etti.

Açıkçası işime de geliyor, hem dalga konusu oluyor hem de boş zamanımı değerlendirmiş oluyorum :).
 
Mesaj kastığı tanısına nereden vardığınızı öğrenebilir miyim? Üye olmadan forumu takip edebiliyor olabilir?
Attığı mesajlara bakıyorum. Hatta daha bugün rapor yolladım moderasyona takip edin diye.
 
2 yıllık üyeyim, şu 2 yılda forumun çok değiştiğini fark ettim. Forumun kalitesi rahatsız edici oluşunun nedenin birçok nedeni var. Moderasyon bence çok hafif davranıyor, önceden daha sertti.

Senin gibi mesaj kasanlar bunların başında geliyor mesela. Kasım'da gelmiş, emektarlar gitmiş diyor. Şaka mısın sen hocam 🤣
Kusura bakmayın ama bir üye buraya gelip burada konu açıp vaktini burada harcıyorsa bunu demeye hakkınız yok. Burada insan eğlenebilir, boy konusu açabilir veya troll bir şekilde takılabilir. İlla her şey bilgisayar sorunlarını çözmek değildir hocam. Ek olarak katılım tarihine göre forum hakkında bilgisi olmasının alakası yok. Mesela ben 2 sene önce kayıt oldum ama neredeyse çoğu olayını biliyorum.

Bir şey daha söyleyeyim nedense daha çok gözle "boş görülen" konular etkileşim alıyor... Etkileşim ise forumun aktifliğini arttıran şeyler arasında.

Kendisi mesaj kasıyor, kendisi durumdan şikayet ediyor. Sorunun parçası aslında kendisi.
Sorunun parçası kendisi ise IQ düşüklüğünden 10 yıl banlamanız gerekebilir.
 
Dalga amaçlı olsun ya da olmasın vallahi efsane fikir hocam! Kurban olayım yapın şunu. Ben A'ın B'ye olan toxic aşkını dinlemek zorunda değilim. Buna kimse zorunda olmamalı.
Dalga değil. Uzun zamandır aklımda olan bir karar. Niye dalga geçeyim kaldı ki?
 
Bana göre gereksiz konucu kitlesi Da Forumdan sonra türedi. İlk başta oraya açtılar. Şimdi ise bazıları bu tip konuları buraya da açıyor. Zaten şu an oraya bir girin buna şükredersiniz. Ama evet forumdaki konular bozdu. Kaldı ki ben eski kemik kitleden bile değilim. Allah bilir onlar ne düşünüyor.
 
Attığı mesajlara bakıyorum. Hatta daha bugün rapor yolladım moderasyona takip edin diye.
Eyvallah. Madem bu konudasınız, moderatör ekibiyle ilgili 3-5 çalışma yapılmasını arz ederim. Çünkü cidden alınan birçok gereksiz ceza var. Aldığım cezaların çoğu gerekliydi ve hak etmiştim, ama gereksiz ve haksızlık edilerek aldığım cezalar da vardı. Moderatör ekibiyle biraz ilgilenirseniz sevinirim, kolaylıklar dilerim.

Ayrıca, birkaç ay önce ben de az-çok, tam aşk sayılmayan konular açmıştım. Aşk olarak sayılırsa ve aşk konuları yasaklanırsa, cezayı memnuniyetle kabul edebilirim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı