Forza 4 mü Forza 5 mi?

TahaBerk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Forza Horizon almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim şu anda normal Forza 5 600TL'den 300e düşmüş. Forza 4'ün Ultimate Edition ile aynı fiyatta hangisini almalıyım? Grafik olarak çok bir fark var mı?

Bence 4 alın, atmosferi ve haritası kesinlikle daha iyi. Özellikle kış mevsimi cidden çok güzel görünüyor. Ancak arada nesil farkı olduğu için çevre grafikleri kötü ayrıca bazı arabaların motor sesleri kopyala yapıştır yapmışlar, sürekli duyunca kulağa kötü geliyor bunu haricinde harika bir oyun.

Forza 5 neredeyse noksansız bir oyun ama fiyatı çok pahalı, 4’de tatmin eder.

Merhaba. Ben Forza Horizon almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim şu anda normal Forza 5 600TL'den 300e düşmüş. Forza 4'ün Ultimate Edition ile aynı fiyatta hangisini almalıyım? Grafik olarak çok bir fark var mı?

Benden mi kaynaklıdır bilemem ama Forza 5'te örneğin 10 saatim varsa 3 saati açılmasını beklemektir. Sürekli açılışta çöküyor.

Hocam Forza Horizon 5 her ay düzenli olarak güncelleme alan ve daha aktif bir oyun bence almışken onu alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı