Forza Horizon 4 yayınlandı. Ne düşünüyorsunuz?

Docarsh

Hectopat
Katılım
29 Kasım 2017
Mesajlar
104
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar.

Bildiğiniz üzere E3 2018'i yeni atlattık. Neler düşünüyorsunuz? Sizce beklenileni karşıladımı? Neyse gelelim konumuza.

Microsoft Forza serisinin yeni üyesi Forza Horizon 4'ü tanıttı. FH4 FH3'e oranla; değişken hava şartları, daha büyük ve etkileşimi bol açık dünya, (yapı kırma açısından. Örneğin virajı dönerken duvara çarptınız. Duvar put gibi kalmıyor, parçalanıyor.) daha fazla araç seçeneği sunuyor. Off Road, Drag, Drift vb. kategorilere özel araçlar olacağını söylediler.

Bunu sunumlarında lansa etmediler. Ancak trailer'a bakıcak olursak oyunda sadece araba kullanmıyoruz. Hovercraft(ismini yanlış yazmış olabilirim, tam olarak hatırlamıyorum. Hem karada hem denizde giden, arkası büyük pervaneli araç) ve motor da gördük. Bunları oyunda görür isek şaşırmış olmayız.

Ayrıca lansman'da canlı olarak oyunu oynadılar. Ancak açıkçası bana biraz playback gibi geldi. Tartışılır.

Oyun 2 Ekim 2018 tarihinde oyuncular ile buluşacak. Ayrıca yayınladığı tarihte XBOX Game Pass'e de eklenicek.

Not: Oyun türkçe dublaj seçeneği ile gelicek.
 
Son düzenleme:
En iyi sunumu XBOX tarafı yaptı, çıktılar bam bam bam sundular oyunları. Gereksiz gösteriler yoktu, komik olmayan şakalar yoktu ve bol oyun vardı.
Bu konuda katılıyorum. Ancak 50 oyun sundular, bunun bir kaç tanesi kayda değer efsane oyunlardı. Xbox kendini Game Pass ile gösterdi bence. Çıkaracakları bütün oyunları çıktığı gün Game Pass'e koyacaklarmış baksana. Sundukları en iyi oyun ise (sunum açısından) kesinlikle Cyberpunk.
 
Şu "Game Pass" bi' PC'ye gelemedi be.
Geldi ve Microsoft Store'da bulabilirsin. Açıkçası uzun zamandır vardı.
Geleceğinde açıkçası düşünmüyorum. Çoğu kullanıcı PC için farklı platformlar üzerinden işlerini hallediyorlar. Rahatlarını bozacaklarını düşünmüyorum.
Microsoft Store'da Game Pass mevcut. Hatta şu an kampanya var ve sadece 1 TL.
20180613_005801.jpeg


Gördüğüm en iyi arcade yarış oyunu diyebilirim. Forza Horizon 3 atmosferinden sonra bu müthiş gelecek.

Forza Horizon 3'te F-16 ve tekne ile yarışıyorduk araba olarak. Bu da büyük ihtimalle öyle olur. Araba disiplininden vazgeçmeyeceklerini düşünüyorum.
 
Geldi ve Microsoft Store'da bulabilirsin. Açıkçası uzun zamandır vardı.Microsoft Store'da Game Pass mevcut. Hatta şu an kampanya var ve sadece 1 TL.Eki Görüntüle 306232
Microsoft üzerinden satın alıp XBOX ile entegre ederek yine XBOX üzerinden kullanıyorsun. Yani bu Bilgisayar için değil. Sadece satın almaya yardım amaçlı yapılmış.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı