Friday night funkin İncelemesi

charm

Hectopat
Katılım
29 Ocak 2020
Mesajlar
2.452
Makaleler
3
Çözümler
5
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba sayın Technopat forum üyeleri! Bugün sizlerle beraber "friday night funkin" adlı oyunu inceleyeceğiz, hadi o zaman başlayalım!

Oyun ne zaman çıktı?
Oyunumuz newgrounds tarafından 1 Kasım 2020'de piyasaya sürülmüştür.

Oyunun konusu:
Oyunun konusu boyfriend diğer adıyla keith sevgilisi girl friend için rap savaşlarına çıkmıştır. Ama Girlfriend'in babası olan dad bizim girlfriend ile olmamamız için bazı kişileri kiralamıştır. Oyunun bölümleri "week" olarak isimlendirilmiştir ve oyunda toplamda 6 week var.

Karakterler:

-boyfriend / keith

-girlfriend

-dad

-skid and pump

-pico

-lemon demon

-mom

-senpai-spirit


Grafikler:

Grafikler hoş, çizgi film grafiğinde ve çoğu bilgisayar bu oyunu kaldırabilir.

Oyun paralı mı?

Hayır oyun paralı değil. Oyunu kendi sitesinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.


Gameplay:


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonuç:

Hoş bir ritim oyunu, genelde ritim oyunlarını sevmem ama friday night funkin gerçekten de bu konuda başarılı. Oyun incelememi okuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar!

 
FNF şu ana kadar gördüğüm en garip ve en sevdiğim oyunlardan birisi. Özellikle en sevdiğim 2D oyun. Açık kaynak olması fandomun bir sürü içerik çıkarmasına ve ana oyuna taş çıkaracak yeni varyantların olmasını sağladı. Akabinde modların fanartlara, animasyonlara dönüşmesine kadar baya köklü bir topluluğa sahip oldu. Betadciu'ları bile saymadım. FL Studio alacak param olsa farklı karakterin farklı müziklerdeki Betadciu'larını yapabilmeyi çok isterdim.
 
-boyfriend / keith

Boyfriend'in diğer adı filan yok bunu oyunun yapımcıları belirtti hatta oyuna girerkenki yazıları okursan "his name is not keith" gibi bir yazı çıkıyor.

Konu 1 yıl önce açılmış ama yine de yazmak istedim içimde tutamadım. Oyuna bağımlı oldum resmen. Oyun ilk çıktığı günden 1 hafta sonra oyunu oynamaya başladım hatta D diskimin 150 veya 300 GB kadar bir değer bu oyunun modlarıyla dolu.

0.2.6.1 sürümünden Friday Night Funkin' ONLINE VS. [EDD & UBERKIDS] [Friday Night Funkin'] [Mods] bunu oynuyorum. PS'ye bilene geleceğini açıklamışlar direkt yüklerim.

Hattımı bilene Online vs sürümü için değiştirdim Turkcell hattı ile oyuna bağlanamıyordum hattımı TT'ye taşıtttım IP ataması yaptım 192.168.1.1 diye Ethernet bağdaştırıcısına oyuna tekrardan erişim sağladım 0.4.2 sürümünden sonra erişimi kaybettim Turkcell hattı kullanırken şu an TT'liyim oyuna erişebiliyorum. (ev internetim olmadığı için telefon interneti ile oynuyorum.)
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı