FX 8150 Isı değerleri

Tabi, bunu için oyunların bulunduğu diskin imajını almanız gerekir yani C:'yi alıp D:'deki oyunları geri getiremezsiniz elbette.
Oyunların dosya boyutlarının büyüklüğü ile orantılı olarak imaj alma süresi orantılı olarak artar bu arada.

- - - Güncellendi - - -

D:'de sadece oyunlar var ise bırakın kalsın. İşletim sisteminin bulunduğu klasöre format atın. D:'yi biçimlendirmeden yani.

Bence şöyle bir senaryo oldu. Sen işlemci soğutucusunu tam olarak sağlam takmadın. Başlarda ısılar normal gibi gözükse de zamanla soğutucu yerinden çıkmaya başladı ve işlemciye temas edemedi.

Macunla da alakası var. Bir daha kurulum yap. İşlemci fanını iyicene sabitle.

Başka önerisi, tavsiyesi olan var mı ? Birde Murat5038 12V kanalına fazla güç geliyor demişti. Onu nasıl normal değerlere çekebilirim ?

- - - Güncellendi - - -

Ofise getir diyeceğim de Kırşehir'desin be abi :)
Valla keşke İstanbul'da olsaydım. Çoktan gelmiştim size. :)

1 tane işlemci bulabilsem burada, belki de her şey bitecek sorunun işlemciden kaynaklı olduğunu öğrenip garantiye göndereceğim. :) TG2 siparişi verdim pazartesine gelir. Şu an format atamıyorum. İndirme işlemim var. pazartesi günü tertemiz bir format üstüne TG2 ile baştan soğutucu montajı. Yine mi düzelmedi ? O zamanda ... :D

Yine mi düzelmedi ? O zamanda ... :D

:DD Kalitesiz bir macun bile işlemcinin o kadar ısınmasına izin vermez :D Belli ki başka bir sorun var. Format ile hallolur inşallah.
Şuan işlemci kullanım yüzdeleri ne durumda ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı