FX8320 tabanlı sistem update

Eğer FX 8320 işinizi görüyorsa değiştirmeye gerek yok para israfıdır. Fakat Darboğaz, FPS Drop gibi şeyler oluyorsa İ5 6500 alabilirsiniz.
 
Eğer FX 8320 işinizi görüyorsa değiştirmeye gerek yok para israfıdır. Fakat Darboğaz, FPS Drop gibi şeyler oluyorsa İ5 6500 alabilirsiniz.
Sayılamayacak kadar çok sorunla karşılaştım. Yaşadığım şehir nedeniyle sıcaklık sorunları, FPS droplar hepsi var. Artık AMD markasından illallah ettim. Forumda bir çok sorun konularımda mevcut zaten. İleride ekran kartı olarak da Nvidia'ya geçeceğim.
 
i5 6400 ile 6500 arasında 50 tl gibi bir fiyat farkı var. Bu nedenle 6500 alacağım. Bütçe ve önerileriniz üzerine de RAM'i 8 almaya karar verdim.
Son duruma göre alınacaklar:
i5 6500
MSI H110M GAMING
Kingston HyperX FURY Black 8 GB 2133 MHz DDR4
Yorumlarınızı bekliyorum.:)
Sistemin iyi ve güncel sayılır. Ama soket eski olduğundan ikinci eli düşük gider. Bence Amd zeni bekle derim.
 
Ben online ağırlıklı oyun oynadığım için fx 8350'den kurtuldum ve i5 6500'e geçiş yaptım, sanada geçmeni ve kurtulmanı tavsiye ederim.
 
Parçaları zaten bir arkadaşıma satacağım. Bu yüzden bu konuda sıkıntım yok. @d0lap0sman
Ve AMD markasından bir kere azım yandı. Bir daha da bu hataya düşmem. 3-5 fps fazla veriyor diye bunca yazılım desteği ve stabiliteden taviz vermem.
 
Şu AMD CPU'larla bir ben FPS drop yemedim anlamadım gitti:) Güncel olması her zaman iyidir, seçtiğiniz parçalar gayet güzel şimdiden hayırlı olsun.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı