Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@OzanBayram En ağır faulleri yapan sizdiniz. Bu yüzden 11. dakikada sarı kart gördünüz. Ev sahibi olarak orada oynamaya niyetiniz yoktu. Zaten çok gereksiz bir şekilde aşırı agresifdiniz, yaptığınız faullerden anlaşılacağı üzere, bir de bizim mi oynamamızı bekliyordun? Öylesine agresif bir ortamda maç oynanamazdı. Ev sahibi oynamadı ki rakip oynasın. Dzeko'nun İcardi'ye durduk yere patladığı sahne de bu agresifliğe bir örnek. Diğer verdiğin örneklerde sizdeki agresifliğin Galatasaray'lı futbolculara sıçramasından kaynaklıydı. Kusura bakma bu oyuncularda peygamber sabrı yok. Yani ipin ucu yine size çıkıyor.

Ayrıca faul sayılarından bahsetmişsin de bizim ağır derecede yaptığımız bir faul yoktu. En fazla forma çekmek gibi basit fauller yapıldı, düdük de ona çalındı. Sayı ondan yüksek gözükebilir. Faul'un ağırlık seviyesine bakarsak Fenerbahçe nirvanadaydı.
 
@Pigasor Profilinden dolayı ciddiye almayacağım.Herhalde yaşın küçük ya da futboldan anlamıyorsun neyse şaşırtmadı. 🥱
 
Maç bence çok çekişmeli geçecek, umarım da öyle olur.

@ENBÜYÜKGS yorumların için teşekkürler. Profil resminde Galatasaray'ın büyük bir skoru olması gerekirken Fenerbahçe'nin yenildiği bir skoru koymuşsun. Değişik gerçekten.
 
Maç bence çok çekişmeli geçecek, umarım da öyle olur.

@ENBÜYÜKGS yorumların için teşekkürler. Profil resminde Galatasaray'ın büyük bir skoru olması gerekirken fenerbahçe'nin yenildiği bir skoru koymuşsun. Değişik gerçekten.

Bana laf atmaya çalışan Fenerlilere cevap oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu maç berabere bitmez çünkü iki tarafta kazanmak için oynayacak, puan durumu ilk maçtaki gibi değil. Fenerbahçe bir motivasyon kaynağı elde etmek için, Galatasaray da şampiyonluğunu ilan etmek için bu maçı kazanmak istiyor.
 
Bence Galatasaray'ya kazanacak ya da berabere kalacak diyorum. En kötü senaryoda berabere kalır. Evinde bu maçı vermez. Dominant bir oyun bekliyorum. Siz ne diyorsunuz? Skor olarak ve oyun olarak tahminlerinizi bekliyorum. Aramızda bir kahin vardır belki.

Ziyech barış ve Icardi'den gol bekliyorum (belki zaha da bir şeyler yapabilir). Fenerde atarsa belki bir tane atar.
 
2.5 üst olur hocam.
 
@Senyör Kesada Hocam Dislike attım ama yanlış anlamayın da dediğiniz güzel fikir ama en azından cimbom şampiyon yani bence böyle fikirlere gerek olmadığını düşünüyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı