Galax 1660 Super 2150 TL!

ES modellerinde büyük bir fark yok ki. Varsayımlarınıza dayanarak insanları yanlış yönlendirmemenizi öneririm.

Ben daha önce NS almıştım. 25 günde gelmişti. Gelmesinin o kadar uzun süreceğini sanmam.

Eğer alırsam ve birkaç yıl sonra 2. el olarak satmaya kalkarsam nasıl satarım düşünemiyorum :D

Her malın bir alıcısı vardır. Elbetki bir talihlisi çıkar alır diye düşünüyorum. 4 sene önce falan bende İGame 1050 Ti alırken bunu düşünüyordum ama hiç umduğum gibi olmadı ve kolay bir şekilde sattım.

2 saat daha bekleyin herhalde 5 liraya iner alırsınız :) saçma sapan ürünler içinde herhalde 9800GT çipi var riskli işler.
Satıcı Amazon yalnız.

Her malın bir alıcısı vardır. Elbetki bir talihlisi çıkar alır diye düşünüyorum. 4 sene önce falan bende İGame 1050 Ti alırken bunu düşünüyordum ama hiç umduğum gibi olmadı ve kolay bir şekilde sattım.
Normale göre biraz daha uğraştıracaktır ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı