Galaxy S23 vs S24

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam o zaman S24 alın o fiyata çıkabiliyorsanız. Samsung shoptan değişim kampanyası ile uyguna alabilirsiniz A7 yi vererek. S24 teki Exynos eski Exynoslar gibi facia değil. Yapılan testler onu gösteriyor. Performans olarak S23 ten daha iyi, batarya ve thermal throttling olarak da 8 Gen 2 ye göre durumu gayet iyi. S23 ile aynı ekran sürelerini verir deniyor. S23 ten S24 e geçiş tavsiye edilmiyor ama siz eski bir telefondan geçeceğiniz için bir hayli iyi olacaktır sizin için.
Peki S24+ ve S23+ arasında sizce S24+ tercih edilir mi?
O yüzden mi 8 senelik J7 Prime, S7 şuan hala çalışıyor. İşlemci eskiyor mu yani 🤣
4-5 sene falan ömrü yok, 2019'da çıkan A10 hâlen çalışır vaziyette.
valla ben de hâlâ J7 Prime kullanıyorum bataryası sıkıntılı olmasa taş gibi telefon

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada kıyaslama var, bence gündüz daylight still photo olarak s23 daha iyi, iç mekana girip ışık bir tık azaldığındada s24 daha iyi sonuç veriyor, ışığı daha iyi kontrol ediyor.

Gecede aynılar.

Foto olarak bir fark yok,varsa da çok az.Batarya muhtemelen s24 te s23 ten kötü olacak gibi,s24 plus zaten qhd ekranın ve exynos kombosunun azizliğine uğradı pili s24ten daha kötü.Kısacası s24 serisi fiyasko, tanıtımında ai ai ai diye geçmesine şaşmamak gerek.

S23 alın yada s25 bekleyin,ip15 te bir diğer seçenek.

Hayda hocam ben S24+ alacaktım çok arada kaldım şuan

valla ben de hâlâ J7 Prime kullanıyorum bataryası sıkıntılı olmasa taş gibi telefon

Hayda hocam ben S24+ alacaktım çok arada kaldım şuan
QHD ekran, daha iyi CPU, daha parlak ekran gibi gözüküyor şuan aralarındaki fark, değer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burada kıyaslama var, bence gündüz daylight still photo olarak s23 daha iyi, iç mekana girip ışık bir tık azaldığındada s24 daha iyi sonuç veriyor, ışığı daha iyi kontrol ediyor.

Gecede aynılar.

Foto olarak bir fark yok,varsa da çok az.Batarya muhtemelen s24 te s23 ten kötü olacak gibi,s24 plus zaten qhd ekranın ve exynos kombosunun azizliğine uğradı pili s24ten daha kötü.Kısacası s24 serisi fiyasko, tanıtımında ai ai ai diye geçmesine şaşmamak gerek.

S23 alın yada s25 bekleyin,ip15 te bir diğer seçenek.

Güncelleme ile kamerası iyileşir o cihazlarîn muhtemelen.

iPhone 15 seçenek bile değil.
S24+, kesinlikle 23+'ya tercih edilir.

QHD ekran, daha iyi CPU, daha parlak ekran gibi gözüküyor şuan aralarındaki fark, değer.

işte hocam yukarda bi arkadaş QHD ekran ve E2400 ün birleşimi iyi gözükse de aslında kötü demek istemiş galiba o kafamı karıştırdı benim

iPhone istemiyorum. Apple ekosistemini sevmiyorum.
Alternatif Android önerilerine açıksanız; amiral gemisi seviyesinde 8 gen 3'lü birkaç cihaz önümüzdeki süreçte gelecek. Onları bekleyip fiyatlarına göre karar vermek de bir seçenek olabilir. Hem o süreçte S24 ve S24+ gibi cihazların testleri ve kullanıcı yorumları o sürede daha netleşir. Ancak Türk Lirası maalesef her geçen gün değer kaybediyor, işin o boyutu da var.

Son düzenleme:
@277490

Exynos 2400 gün içi çekimleri de dahil olmak üzere daha başarılı işliyor. Sadece komple S24 serisinin video performansı beni tatmin etmedi.

QHD ekran, daha iyi CPU, daha parlak ekran gibi gözüküyor şu an aralarındaki fark, değer.

QHD ekran yüzünden S24 Plus'ın ekran süresi 1000 mAh farka rağmen düz S24'ten daha kötü.

S24 e 42500 TL vermektense S24+ a 46500 TL verilmesi daha iyi. Zaten S24+ satışları şuan S24 ten daha fazla. S24 pek talep görmedi gibi duruyor. Plus modelde Exynos olsa dahi ne batarya ne performans olarak üzmez çünkü bataryası çok güçlü. DH konusunda alıp kullanan arkadaşlar 10-11 saat ekran süresi alıyor. Eğer ben çok oyun oynarım telefonu zorlarım diyorsanız o durumda Exynos işlemcinin performansı muamma ama dediğim gibi eskisi gibi bir facia yok bu sene. Çünkü S24+ ve S24 Ultra performans stabilite ve batarya testlerine bakarsanız S24+ önde gözüküyor yanlış hatırlamıyorsam. 8 gen 3 ün stabilitesi ve verimliliği 8 gen 2 gibi çok iyi değil maalesef. Ben S23+ ve S24+ arasından S24+ tavsiye ederim çünkü fiyatları arasında nerdeyse hiçbir fark yok ama S24+ ta bayağı bir gelişme var.

S24'e 42500 TL vermektense S24+ a 46500 TL verilmesi daha iyi. Zaten S24+ satışları şu an S24'ten daha fazla. S24 pek talep görmedi gibi duruyor. Plus modelde Exynos olsa dahi ne batarya ne performans olarak üzmez çünkü bataryası çok güçlü. DH konusunda alıp kullanan arkadaşlar 10-11 saat ekran süresi alıyor. Eğer ben çok oyun oynarım telefonu zorlarım diyorsanız o durumda Exynos işlemcinin performansı muamma ama dediğim gibi eskisi gibi bir facia yok bu sene. Çünkü S24+ ve S24 Ultra performans stabilite ve batarya testlerine bakarsanız S24+ önde gözüküyor yanlış hatırlamıyorsam. 8 gen 3'ün stabilitesi ve verimliliği 8 gen 2 gibi çok iyi değil maalesef. Ben S23+ ve S24+ arasından S24+ tavsiye ederim çünkü fiyatları arasında neredeyse hiçbir fark yok ama S24+ ta bayağı bir gelişme var.

6-7 saat arası ekran süresi veriyor S24 Plus.

Yani alacaklar daha iyi batarya ve daha büyük ekran diye düşünmemeli, sadece daha iyi ekran ve bir tık daha kötü batarya olarak düşünmeliler.

Ben hiçbir S24 serisi cihazı almam ama illede alacak olsam Plus alırım, ama bunu bataryasının S24 serisindeki en kötü cihaz olduğunu bilerek yaparım.

Normalde Plus cihazlar hem Apple hem de Samsung tarafında batarya süresiyle öne çıkıyordu, QHD ekran S24 Plus'ı patlatmış.

S24'ten düşük ekran süresi veren Plus model almam, S23 Plus'la fiyatları neredeyse aynı olduğu için S23 Plus'ta almam, S24 S23 le neredeyse aynı cihaz olduğu için S24'te almam, S24 ultranında fiyatı saçma sapan olduğu için almam

Geriye S23 Ultra ve S23 kalıyor, sadece bu ikisi mantıklı.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı