Galaxy S8 vs iPhone 7

Bütçe
1700-2600
Resmi grup/şirketler S8 için güncelleme yayımlıyor. İlla Samsung olması lazım değil bence.
Bu yüzden S8 ile iPhone7 karşılaştırılmamalı. Güncelleme alıyor diye, S8'den iyi olamaz.

S8 ne kadar kullanıldı? Android cihazlar uzun kullanımdan sonra fazlasıyla performans kaybı yaşıyor. Özellikle Samsung cihazlar da bu durum çok daha fazla. Tavsiyem ikinci el yerine sıfır cihaz almanız yönündedir. İlla ikisinden biri diyorsanız İphone 7 işletim sistemi sayesinde daha performanslıdır.

S8 ne kadar kullanıldı? Android cihazlar uzun kullanımdan sonra fazlasıyla performans kaybı yaşıyor. Özellikle Samsung cihazlar da bu durum çok daha fazla. Tavsiyem ikinci el yerine sıfır cihaz almanız yönündedir. İlla ikisinden biri diyorsanız İphone 7 işletim sistemi sayesinde daha performanslıdır.
Ya uydurma. S5 kullanıyorum, Android 10 sürümü ile hem de. Performans artışı var. Neyin kafasıdır bu ?

O senin dediğin 2013'de kaldı. Eskiden düşük ramlı cihazlar bir kaç güncellemeden sonra kasma yapıyordu. Şimdi en kötüsü 3 gb ram olduğu için öyle bir durum yok. 2017 yılında Samsung A5 2017 almıştım, 3 sene kullandım, o kadar düşürmeme rağmen arkasını ve hafif ekranını çatlamama rağmen hiç bir kasma sorunu olmuyordu. Çok çok nadir istisnalar hariç. Sadece bataryası artık yetmemeye başlamıştı ama batarya konusunda iphone daha beter zaten. Şuanda S10+ kullanıyorum artık androidlere eski gözle bakmayın.

O senin dediğin 2013'de kaldı. Eskiden düşük ramlı cihazlar bir kaç güncellemeden sonra kasma yapıyordu. Şimdi en kötüsü 3 gb ram olduğu için öyle bir durum yok. 2017 yılında Samsung A5 2017 almıştım, 3 sene kullandım, o kadar düşürmeme rağmen arkasını ve hafif ekranını çatlamama rağmen hiç bir kasma sorunu olmuyordu. Çok çok nadir istisnalar hariç. Sadece bataryası artık yetmemeye başlamıştı ama batarya konusunda iphone daha beter zaten. Şuanda S10+ kullanıyorum artık androidlere eski gözle bakmayın.
S5 2013'te çıktı, 2GB Ram ve 2.5 Ghz işlemci hızı, 16MP kamera, sıfır performans kaybı. Resmi grup/şirketler ise Android 10 çıkardı yani güvenilir. Telefon hızlı baya.

Ben 2016 yılında Note 5 aldım. 2019'a kadar kullandım. Sizin dediğiniz telefonlardan daha iyi ve günceldi. 2 seneye kalmaz performans kaybı yaşadım. Siz nasıl oluyor da S5 ile performans kaybı yaşamadınız anlamadım. 2K ekran yüzündendir diyip FHD'de kullanıyordum üstelik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı