Hiç iPhone kullanmadım, fakat iPad kullanmıştım.
Kısa bir süre sonra güncelleme atmayı bıraktılar, artık Google Chrome bile yüklenmiyor.
IPhone'da da böyle bir durum olur diye korkuyorum.
Ya uydurma. S5 kullanıyorum, Android 10 sürümü ile hem de. Performans artışı var. Neyin kafasıdır bu ?S8 ne kadar kullanıldı? Android cihazlar uzun kullanımdan sonra fazlasıyla performans kaybı yaşıyor. Özellikle Samsung cihazlar da bu durum çok daha fazla. Tavsiyem ikinci el yerine sıfır cihaz almanız yönündedir. İlla ikisinden biri diyorsanız İphone 7 işletim sistemi sayesinde daha performanslıdır.
O senin dediğin 2013'de kaldı. Eskiden düşük ramlı cihazlar bir kaç güncellemeden sonra kasma yapıyordu. Şimdi en kötüsü 3 gb ram olduğu için öyle bir durum yok. 2017 yılında Samsung A5 2017 almıştım, 3 sene kullandım, o kadar düşürmeme rağmen arkasını ve hafif ekranını çatlamama rağmen hiç bir kasma sorunu olmuyordu. Çok çok nadir istisnalar hariç. Sadece bataryası artık yetmemeye başlamıştı ama batarya konusunda iphone daha beter zaten. Şuanda S10+ kullanıyorum artık androidlere eski gözle bakmayın.S8 ne kadar kullanıldı? Android cihazlar uzun kullanımdan sonra fazlasıyla performans kaybı yaşıyor. Özellikle Samsung cihazlar da bu durum çok daha fazla. Tavsiyem ikinci el yerine sıfır cihaz almanız yönündedir. İlla ikisinden biri diyorsanız İphone 7 işletim sistemi sayesinde daha performanslıdır.
S5 2013'te çıktı, 2GB Ram ve 2.5 Ghz işlemci hızı, 16MP kamera, sıfır performans kaybı. Resmi grup/şirketler ise Android 10 çıkardı yani güvenilir. Telefon hızlı baya.O senin dediğin 2013'de kaldı. Eskiden düşük ramlı cihazlar bir kaç güncellemeden sonra kasma yapıyordu. Şimdi en kötüsü 3 gb ram olduğu için öyle bir durum yok. 2017 yılında Samsung A5 2017 almıştım, 3 sene kullandım, o kadar düşürmeme rağmen arkasını ve hafif ekranını çatlamama rağmen hiç bir kasma sorunu olmuyordu. Çok çok nadir istisnalar hariç. Sadece bataryası artık yetmemeye başlamıştı ama batarya konusunda iphone daha beter zaten. Şuanda S10+ kullanıyorum artık androidlere eski gözle bakmayın.
Resmi değil onlar.Resmi grup/şirketler
Telefona ROM atıp yazılımını güncellemiş, o yüzden.S5 ile performans kaybı yaşamadınız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.