Gamakay MK61 alınır mı?

Siz de email atın. Ne kadar çok insanın beklediğini şey yaparlarsa ona göre hızlandırabilirler.
Bugün yorum yapan başka ülkelerden kişiler 2 haftada geldi tarzında şeyler yazmışlar. Bizim ülkeye mi geç gönderiyorlar acaba?

"The estimated restocking date:【6 May 2021】( For reference only)" bunu atıp duruyorlar oradaki reference kısmını biri bana anlatabilir mi rica etsem? Beni kapsıyor mu yani?

@Keemal mayısın ilk haftası stoklar yenilecekmiş. Türkiye direkt ile 10-18 gün arası yazıyor yani tahmini olarak mayısın sonlarına doğru elimizde olmuş olur.
Arkadaşlar müjde! Depomuz ürünleri paketlemeye başladı yazıyor bende siz de bir bakın derim.
@MonsterTR2 hocam benimki gönderildi fakat türkiye direkt seçmeme rağmen tahmini teslimat 28 mayıs diyor sizde durumlar nasıl?
@Deli Azo @goktug.59 @MonsterTR2 bu ne demek oluyor anlayamadım?
1620133541554.png

Son düzenleme:
@Keemal mayısın ilk haftası stoklar yenilecekmiş. Türkiye direkt ile 10-18 gün arası yazıyor yani tahmini olarak mayısın sonlarına doğru elimizde olmuş olur.
Arkadaşlar müjde! Depomuz ürünleri paketlemeye başladı yazıyor bende siz de bir bakın derim.
@MonsterTR2 hocam benimki gönderildi fakat türkiye direkt seçmeme rağmen tahmini teslimat 28 mayıs diyor sizde durumlar nasıl?
@Deli Azo @goktug.59 @MonsterTR2 bu ne demek oluyor anlayamadım?Eki Görüntüle 1006867
hocam biraz baktım araştırdım. Şuan stokta yok demek. Düşünün yani stok geldi diyor, paketlendi diyor sonra da stok bitti. En az 1 ay daha bekleriz muhtemelen.

Hocam biraz baktım araştırdım. Şu an stokta yok demek. Düşünün yani stok geldi diyor, paketlendi diyor sonra da stok bitti. En az 1 ay daha bekleriz muhtemelen.

Ney umarim o kadar beklemeyiz ama 8 mayisa kadar gösteriyor bende.
@Keemal Mayıs'ın ilk haftası stoklar yenilecekmiş. Türkiye direkt ile 10-18 gün arası yazıyor yani tahmini olarak mayıs'ın sonlarına doğru elimizde olmuş olur.
@MonsterTR2 hocam benimki gönderildi fakat Türkiye direkt seçmeme rağmen tahmini teslimat 28 Mayıs diyor sizde durumlar nasıl?
@Deli Azo @goktug.59 @MonsterTR2 bu ne demek oluyor anlayamadım?Eki Görüntüle 1006867

Ya ben sanssizim daha gonderilmedi sordum 8 mayisa kadardi hani diye 14 Hazirana kadar bekleniyor diyor bana çıldıracağım destek bunu riyor sen ne zaman siparis etmistin siyahmi almistim sen.
@Keemal Mayıs'ın ilk haftası stoklar yenilecekmiş. Türkiye direkt ile 10-18 gün arası yazıyor yani tahmini olarak mayıs'ın sonlarına doğru elimizde olmuş olur.
@MonsterTR2 hocam benimki gönderildi fakat Türkiye direkt seçmeme rağmen tahmini teslimat 28 Mayıs diyor sizde durumlar nasıl?

Ya ben sanssizim daha gonderilmedi sordum 8 mayisa kadardi hani diye 14 Hazirana kadar bekleniyor diyor bana çıldıracağım destek bunu diyor sen ne zaman siparis etmistin siyahmi almistim sen.

Ya ben sanssizim daha gonderilmedi sordum 8 mayisa kadardi hani diye 14 Hazirana kadar bekleniyor diyor bana çıldıracağım destek bunu diyor sen ne zaman siparis etmistin siyahmi almistim sen.

Site buga girdi gitmiyordu cevap cok gitmiş pardon.Mesajin arada kaynamis gorememisim benimki dahs gonserilmedi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı