Gamakay MK61 alınır mı?

Nasıl ya benim ki hala kargolanmadı Blue Switch.
Müşteri temsilcisi mi söyledi stokların geldiğini.

Siparişim hazırlanıyor görünüyor sorduğumda 48 saat içinde kargolanacak dendi.
Nasıl değiştirdiniz, ben sorduğumda yapamadıklarını söylediler.

Zaten kahverengi Switch almıştım yellow Switch için ise şey dediler siparişini durduralım 10-12 şubatta stok geldiğinde yellow Switch olarak bir daha sipariş geçeriz dediler ben de daha çok beklemek istemeyip beyaz renk kahverengi Switch istedim.
Nasıl ya benim ki hala kargolanmadı Blue Switch.
Müşteri temsilcisi mi söyledi stokların geldiğini.

Müşteri hizmetlerine bağlanıp sorgulatın isterseniz söylüyorlar stok var mı yok mu diye.

Siparişim hazırlanıyor görünüyor sorduğumda 48 saat içinde kargolanacak dendi.

Zaten kahverengi Switch almıştım yellow Switch için ise şey dediler siparişini durduralım 10-12 şubatta stok geldiğinde yellow Switch olarak bir daha sipariş geçeriz dediler ben de daha çok beklemek istemeyip beyaz renk kahverengi Switch istedim.

Müşteri hizmetlerine bağlanıp sorgulatın isterseniz söylüyorlar stok var mı yok mu diye.

Bana gelen temsilci herhalde yapmak istemedi ya da bilgisizdi. Hayırlı olsun, umarım benimki de kargolanır.

Brown veya yellow ile değiştirin istiyosanız ama yellow Switch'in stoğu olmaması lazım öyle biliyorum.
Adsız.png

Büyük ihtimal siyah klavye için yellow gelmiştir beyaz klavye için yellow yoktu en son.

Brown veya yellow ile değiştirin istiyosanız ama yellow Switch'in stoğu olmaması lazım öyle biliyorum.
Eki Görüntüle 860985
Büyük ihtimal siyah klavye için yellow gelmiştir beyaz klavye için yellow yoktu en son.

Şu an yellow beyaz klavye için var fakat yukarıda bir arkadaş yellow Switch hakkında detaylı bilgi verince fikrim değişmişti ve Red Switch'de kalmayı tercih ettim.Yellow ile değiştirmiyorlar zaten.

Şu an yellow beyaz klavye için var fakat yukarıda bir arkadaş yellow Switch hakkında detaylı bilgi verince fikrim değişmişti ve Red Switch'de kalmayı tercih ettim. Yellow ile değiştirmiyorlar zaten.

Ben de o yüzden tereddütte kaldım biraz o yüzden geri brown döndüm umarım bugün veya yarın gönderirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı