Game Pass almak mantıklı mı?

FIFA 21 oynamak istiyorum. Ama günümüz şartlardan dolayı satın alamıyorum. EA Play-Xbox Game Pass aracılığıyla oynandığını öğrendim. Xbox Games Pass'e aylık olarak ödeme yaparak oyunlar oynuyormuşuz. Bunun mantığını tümüyle anlatır mısınız? Beni bu konuda beni aydınlatın kafam çok karıştı. Ekstra olarak bir şey sormak istiyorum. Xbox Game Pass aldım diyelim. FIFA 21'i bilgisayarıma indirmeden oynayabilir miyim? Sıra beklememe falan gerek var mı? Ya da oynama sürem kısıtlanıyor mu? Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler <3

Aylık olarak bir miktar para ödüyorsunuz, her ay yenileniyor. Netflix gibi düşünün.
Xbox Game Pass üzerindeki oyunları indirmeniz gerekmekte. Ama sıra beklemek gibi bir durum yok. Yeni gelen EA oyunları haricinde sürelerde kısıtlama olmuyor.
Şu an yapabileceğiniz en mantıklı seçimlerden birisi Game Pass. Özellikle bu ekonomide.

Bence alma eğer alacaksan da kullanımda olduğu tüm gün oyna boşa gitmesin yazık paraya.

1 ay boyunca istediği oyunları oynayabilecek. İstediği zamanda oynasın bu düşünce klasik bir şeyyi buldun mu sömür Türk mantığı. Sen belki oradaki bir oyunun Steam'deki fiyatı ile12 aylık Game Pass alırsın. Ucuza Türkiye özel kurla çıkarmışlar bence hiç pahalı değil. Kim Starfield gibi bir oyunu cıkacagı ilk gün Game Pass'e getirirdi ki? Daha niceleri var.

1 ay boyunca istediği oyunları oynayabilecek. İstediği zamanda oynasın bu düşünce klasik bir şeyyi buldun mu sömür Türk mantığı. Sen belki oradaki bir oyunun Steam'deki fiyatı ile12 aylık Game Pass alırsın. Ucuza Türkiye özel kurla çıkarmışlar bence hiç pahalı değil. Kim starfield gibi bir oyunu cıkacagı ilk gün Game Pass'e getirirdi ki? Daha niceleri var.

Bence Xbox Game Pass gayet güzel 30 TL'ye 300'den fazla oyun var daha ne istiyorsun hele konsoldaysan büyük nimet.

Eğer alacaksan bulduğunu sömür diyorum sizin dediğinizde doğru.

Aldığınız zaman içindeki bütün oyunları ücretsiz oynuyorsunuz ama üyelik bitince oyunlarda.
Bitiyor ayrıca oyunu indirmeden oynayamazsınız.

Anladım. Peki üyelik yaptım diyelim. 1 aylık satın aldım. Ama 10. gününde iptal etmek istiyorum. Cayma bedeli ödemem gerekiyor mu? Ya da paketi iptal ettikten sonra para iadesi falan yapılıyor mu?
Eğer alacaksan bulduğunu sömür diyorum sizin dediğinizde doğru.

Tabii ki de öyle yapacağım. Tam da yaz ayına denk gelecek. Aldıktan sonra sabaha kadar tüm oyunları oynarım :)

Anladım. Peki üyelik yaptım diyelim. 1 aylık satın aldım. Ama 10. gününde iptal etmek istiyorum. Cayma bedeli ödemem gerekiyor mu? Ya da paketi iptal ettikten sonra para iadesi falan yapılıyor mu?

Tabii ki de öyle yapacağım. Tam da yaz ayına denk gelecek. Aldıktan sonra sabaha kadar tüm oyunları oynarım :)
Hayır cayma bedeli diye bir şey yok.

Cayma ödemiyorsun ama galiba geri de vermezler. Verselerde ilk 2 gün içindedir. Ayrıca emin ol iade etmezsin. İnternetten 2 aylık alırsın ucuza maksimum 15 liraya. Onun tek farkı yenilenen otomatik açık oluyor. Onu da kapatması çok basit zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı