Gamepad önerisi

Geri alıyolar zaten orasında sıkıntı yok ama Outlet'e düşüyor üründe sorun varsa ve tamir edilebiliyorsa. Gene Outlet'de yay sorunlu ürün olması üstüne de birkaç kişiden tetikleri ile alakalı sıkıntı var diye duymam benim almamam için yeterli. Kargo masrafı da ödüyorsun bir de Wraith üzerinden alırken 500TL fark ile ben kendini daha ispatlamış bir markanın daha kaliteli ürününü alırım veya daha ucuz yollu ürünlere bakarım. Fantech shooter 3 için kötü yorum yok mesela 1600TL verip shooter 3 alırım EOS Pro almak yerine.

Bir de üründe sıkıntı olsa Gizala'nın garanti hizmeti kusura bakılmasın Wraith'den 10 kat daha kalitelidir.

Arkadaşım burada 300TL'lik gamepad önerisi istememiş arkadaş. Oynadığı oyunları bahsetmiş fiyat skalası belli almak istediği ürün kalitesi ve kullanım amacı belli dalga geçer gibi öneri yapıyorsun. Andrew Tate'e Bugatti de ne ya al bir tane Tofaş ikisi de 4 teker demek gibi bir şey senin dediğin kusura bakma ama ben öneri isterken konuya böyle mesaj atsan hakaret sayarım.

O zaman bütçe belirtseymiş. Örnek vermek gerekirse güncel bir oyun için son sistem bir bilgisayar gerekmiyor. İyi bir hesaplamaya dandik bilgisayarla bile güncel oyunlar oynana biliyor.

O zaman bütçe belirtseymiş. Örnek vermek gerekirse güncel bir oyun için son sistem bir bilgisayar gerekmiyor. İyi bir hesaplamaya dandik bilgisayarla bile güncel oyunlar oynana biliyor.
Xbox 9. nesil almayı düşünüyorum demiş arkadaş zaten ?

1742912823466.png

Hani arkadaşın düşündüğü ürün ile sizin önerdiğiniz ürün arası 1 tık fiyat farkı var gibi bütçe skalasında.

Xbox 9. nesil almayı düşünüyorum demiş arkadaş zaten?

Eki Görüntüle 2453727

Hani arkadaşın düşündüğü ürün ile sizin önerdiğiniz ürün arası 1 tık fiyat farkı var gibi bütçe skalasında.

Evet arkadaş konuyu biraz uzun tuttuğu için gözümden kaçmış ona iyi bir şey lazım 4000'lik 5000 TL'lik gamepadlar anca onu keser iyi günler dilerim.

DualSense'de alınmaz.

Bu da iyi bir kol değil. Tetiklerinde ölü bölge var. 600TL farka piyasanın en iyileri ile yarışan bir kol var. EOS Pro tüm özellikleri eklemeye çalışan ama hiçbirini iyi seviyede yapamayan bir kol.
Dualsense aktif kullanıyorum. Tam olarak tercih etmeme sebebiniz nedir? Ona göre öneri yapalım.

DualSense aktif kullanıyorum. Tam olarak tercih etmeme sebebiniz nedir? Ona göre öneri yapalım.

PC'de hala aktif sıkıtı çıkarabiliyor. Tam uyumlu değil. Daha dün 1 kişi titreşim çalışmıyor konusu açtı. Bugün direk kolun oyunlarda algılanmadığına dair konu açan oldu. Çalışsa bile fazla hassas bir kol. Stick drift yeme ihtimali var. Analogları hızlı aşınıyor ve gıcırtı yapabiliyor.

Hocam şimdi sizin önerdiğiniz ürün nedir ?
Hocam bu fiyat skalasında trde alınabilecek en iyi kol gamesir cyclone 2'dir. Eğer ps düzeni benim için sorun olmaz derseniz de gene ergonomisi iyi denilen ve özellik açısından cyclone 2 ile aynı olan gamesir tarantula pro var, artısı eksisi tartışılır ama birkaç inceleme videosuna bakarsanız aktif kullanacağınız özelliklerin neredeyse aynı olduğunu görürsünüz.

PC'de hala aktif sıkıtı çıkarabiliyor. Tam uyumlu değil. Daha dün 1 kişi titreşim çalışmıyor konusu açtı. Bugün direk kolun oyunlarda algılanmadığına dair konu açan oldu. Çalışsa bile fazla hassas bir kol. Stick drift yeme ihtimali var. Analogları hızlı aşınıyor ve gıcırtı yapabiliyor.

Genel olarak bir sorun yaşamadım. Ayrıca Rockstar oyunları hariç çok sorun olmuyor. Tek sıkıntı 1. parti Sony oyunlarında tam özellik için kablo gerekebiliyor. Çok fazla kolla oynayan biriyim hala bir sorun çıkarmadı. Dikkat etmeniz gereken nokta 1. nesil kol almamak. Doğrudan destek vermeyen oyunlarda DSX kullanarak ki kullanımı çok basit, anında kolu Xbox kolu olarak kullanabiliyorsunuz. Gıcırtı ve aşınma 8 aydır "sıfır" karşılaştığım bir sorun. Drift sorunu hall effect olmayan her kolda olur, kutusundan çıkıp hiç drift yemeyecek bir kol yok. Zaten 1. nesil kol almazsanız bu sorunlarla karşılaşmazsınız. Teknolojik olarak çok üstün bir kol ve Xbox batarya içermiyor. Xbox koluna sadece batarya seçeneği eklediğinizde DualSense daha ucuz oluyor.

Genel olarak bir sorun yaşamadım. Ayrıca Rockstar oyunları hariç çok sorun olmuyor. Tek sıkıntı 1. parti Sony oyunlarında tam özellik için kablo gerekebiliyor. Çok fazla kolla oynayan biriyim hala bir sorun çıkarmadı. Dikkat etmeniz gereken nokta 1. nesil kol almamak. Doğrudan destek vermeyen oyunlarda DSX kullanarak ki kullanımı çok basit, anında kolu Xbox kolu olarak kullanabiliyorsunuz. Gıcırtı ve aşınma 8 aydır "sıfır" karşılaştığım bir sorun. Drift sorunu hall effect olmayan her kolda olur, kutusundan çıkıp hiç drift yemeyecek bir kol yok. Zaten 1. nesil kol almazsanız bu sorunlarla karşılaşmazsınız. Teknolojik olarak çok üstün bir kol ve Xbox batarya içermiyor. Xbox koluna sadece batarya seçeneği eklediğinizde DualSense daha ucuz oluyor.

Kendin zaten bahsediyorsun. 1. nesil kol ile alakası yok durumun. Kusura bakmayın dilimde tüy bitti abi sende sorun olmadı diye bu ürün sorun çıkarmaz anlamına gelmiyor demekten. Ayrıca bir kolun tüm özelliklerini kullanmak için ya kablo bağlamalı ya da ekstra bir uygulama kullanmalıysan o uygulama ile alakalı bir hata aldığın zaman benim dediğim gibi forumlarda dolanırsın. Bende hem Xbox 9. nesilde var Hem DualSense'de. Tonla farklı markaların PC için ürettiği kollara da sahibim. O yüzden arasındaki karşılaştırmayı yapabiliyorum. 3500TL verip sorunla karşılaşma ihtimalin olan bir ürünü almana gerçekten gerek yok. Bazı markalar zaten Haptic Feedback'i taklit eden kendi teknolojilerini de kollara ekliyorlar. Gamesir'in Tetik titreşim motorları gibi veya Gulikit'in HD rumble teknolojisi gibi. O yüzden bir uygulamaya bel bağlamak yerine tam uyumlu bir cihaz alın. Uygulamada hata aldığınızda ve sıkıntı yaşadığınız zaman 3500TL verdiğiniz kol ile ortada kalmazsınız.

1743089521009.png

1743089448466.png

Bende de 2 tane dualsens var PS5 oynarken kullandığım 1 tanesinin sol analoğu deli gibi gıcırtı yapıyor ama aynı kolun sağ analoğu 0 sıkıntı. 2. kolumda da hiç sıkıntı Yok ama bu demek ki ürünün başkalarında sıkıntı oluşturabileceği anlamına geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı