Gamepad önerisi

DualSense'de alınmaz.

Bu da iyi bir kol değil. Tetiklerinde ölü bölge var. 600TL farka piyasanın en iyileri ile yarışan bir kol var. EOS Pro tüm özellikleri eklemeye çalışan ama hiçbirini iyi seviyede yapamayan bir kol.

Ölü bölge şikayetini ilk defa sizden duyuyorum. Nereden gördünüz bunu?

Ölü bölge şikayetini ilk defa sizden duyuyorum. Nereden gördünüz bunu?

Forumda alan birkaç kişiden bir de forum dışında alan bir arkadaşımdan duydum. Ölü bölge belki ürün hatasıdır ama gene Tetiklerinin fazla hafif olduğu ve yay sesi çıkardığı ile alakalı bilgi var.

Yay sesi sorunlu ürünleri ayıklıyorlar diye biliyorum.
Gene risk etmeye değmez bana göre. Bir tarafta kalitesi kanıtlanmış bir markanın çok övgü alan ürünü var. Fantech Shooter 3 hakkında kötü yorum almadım ama EOS pro hakkında kötü yorumlar var fazla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İngilizceniz varsa da bu adamın incelemelerini izleyebilirsiniz işin üstadı denebilecek adamlardan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Gene risk etmeye değmez bana göre. Bir tarafta kalitesi kanıtlanmış bir markanın çok övgü alan ürünü var. Fantech shooter 3 hakkında kötü yorum almadım ama EOS Pro hakkında kötü yorumlar var fazla.

İngilizceniz varsa da bu adamın incelemelerini izleyebilirsiniz işin üstadı denebilecek adamlardan.

Yurt dışında aldıkları yer ayıklamıyor sorunlu ürünleri diye o tarz birkaç tane çıkmış olabilir. Ama burada sorunlu ürünler Wraith tarafından ayıklandığından dolayı çok riske girileceğini düşünmüyorum. Türkiye içerisinde böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?

Bir de 600TL farka ciddi gene ürün farkı var. Mekanik ön yüz tuşları -- Microswitch tetik sistemi - şarj Standı - TMR analoglar - 1000Hz polling rate - Trigger titreşim motoru falan. Ürünün malzeme kalitesi de daha kaliteli EOS Pro'ya göre.

Yurt dışında aldıkları yer ayıklamıyor sorunlu ürünleri diye o tarz birkaç tane çıkmış olabilir. Ama burada sorunlu ürünler Wraith tarafından ayıklandığından dolayı çok riske girileceğini düşünmüyorum. Türkiye içerisinde böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?
Ben almadım ilk başta Swarcow'un incelemelerine bakıp almayı düşündüm ama dediğim gibi sonra karşılaştırınca almadım. Outlet ürünlere garanti sunulmuyor Ayrıca Wraith'in sorunlu ürünleri ayıkladığı falan yok. Jelatinli geliyor ürünler yurt dışından. Üründe sorun varsa ve tamir edilebilirse veya kullanılabilir durumdaysa OUTLET sınıfına düşürüp satıyolar.

Daha yeni arkadaşımda ESP Tiger Tang Dao Pioneer mouse pad aldı. Mouse Pad'de dikiş hatası var. Ürünün stoğu yok diye para iadesi yaparlar deyip geri de göndermiyor.

Gerçekten çok çok kaliteli bir ürün olsaydı fiyat bazında düşünülebilirdi ama. Yani çok az fiyat farkına kat ve kat daha kaliteli ürünler veya daha ucuza da Tetik mekanizmasından feragat etmeden alınabilecek başka ürünler var.

Bir de 600TL farka ciddi gene ürün farkı var. Mekanik ön yüz tuşları -- microswitch tetik sistemi - şarj standı - tmr analoglar - 1000Hz polling rate - trigger titreşim motoru falan. Ürünün malzeme kalitesi de daha kaliteli EOS Pro'ya göre.

Ben almadım ilk başta Swarcow'un incelemelerine bakıp almayı düşündüm ama dediğim gibi sonra karşılaştırınca almadım. Outlet ürünlere garanti sunulmuyor ayrıca Wraith'in sorunlu ürünleri ayıkladığı falan yok. Jelatinli geliyor ürünler yurt dışından. Üründe sorun varsa ve tamir edilebilirse veya kullanılabilir durumdaysa outlet sınıfına düşürüp satıyolar.

Daha yeni arkadaşımda ESP tiger tang dao Pioneer mouse pad aldı. Mouse Pad'de dikiş hatası var. Ürünün stoğu yok diye para iadesi yaparlar deyip geri de göndermiyor.

Ürün ile ilgili kronik bir sorun var ise paketi açılmış olsa bile alıyorlar diye biliyorum hocam. Ben yine de risk olduğunu düşünmüyorum.

Ürün ile ilgili kronik bir sorun var ise paketi açılmış olsa bile alıyorlar hocam. Ben yine de risk olduğunu düşünmüyorum.

Geri alıyolar zaten orasında sıkıntı yok ama OUTLET'e düşüyor üründe sorun varsa ve tamir edilebiliyorsa. Gene OUTLET'de yay sorunlu ürün olması üstüne de birkaç kişiden tetikleri ile alakalı sıkıntı var diye duymam benim almamam için yeterli. Kargo masrafı da ödüyorsun bir de Wraith üzerinden alırken 500TL Fark ile ben kendini daha ispatlamış bir markanın daha kaliteli ürününü alırım veya daha ucuz yollu ürünlere bakarım. Fantech Shooter 3 için kötü yorum yok mesela 1600TL verip Shooter 3 alırım EOS PRO almak yerine.

Bide üründe sıkıntı olsa Gizala'nın garanti hizmeti kusura bakılmasın Wraith'den 10 kat daha kalitelidir.

Konu sahibi sormuş bende önerimi yapmisim. Seni ne alakadar eder ki.

Arkadaşım burada 300TL'lik gamepad önerisi istememiş arkadaş. Oynadığı oyunları bahsetmiş fiyat skalası belli almak istediği ürün kalitesi ve kullanım amacı belli dalga geçer gibi öneri yapıyorsun. Andrew Tate'e Bugatti de ne ya al bir tane Tofaş ikisi de 4 teker demek gibi bir şey senin dediğin kusura bakma ama ben öneri isterken konuya böyle mesaj atsan hakaret sayarım.

Selamlar. Kablosuz bir gamepad almayı düşünüyorum. 8bit 2C gibi ürünlere baktım. Kafam karıştı, yardımcı olabilir misiniz? Wraith üzerinde de birçok seçenek mevcut. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Xbox 9. nesil düşünüyordum ama çok sorunu varmış galiba. Apex oynuyorum FPS olarak ek olarak RDR2 - FIFA - GTA gibi oyunlarda kullanacağım. Teşekkürler şimdiden.

Özet geçecek olursak Tavsiyem özellikle Apex tarzı oyunlarda da rahat etmek için 3000TL bandının şu an en kral ürünü Cyclone 2 zaten. Direk bu ürünün muhadil ürünleri şu an 5-6 bin TL'den aşağı satılmıyor. Renk olarak beyaz olmasını bence dert etmeyin ürünü elinize aldığınız anda evet her kuruşun hakkını veriyor diyeceğiniz bir ürün.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı