Gamepower Medusa 7.1 vs James Donkey 711

omertepe

Kilopat
Daha fazla  
Bütçem en fazla 200 TL ve bu iki kulaklık arasında gidip geliyorum. Daha doğrusu Gamepower sipariş verdim ama önceki açtığım konuda belirttiğim gibi Hepsiburada 10 gündür hâlâ kargoya vermedi. Yani bunu iptal edip James Donkey de dönebilirim. Sizce hangisi daha iyidir? YouTube'da James Donkey hakkında bilgi yok yeni çıktığı için. Ya da tavsiye edebileceğiniz başka 7.1 kulaklık varsa bu bütçe içinde fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İkisinide önermem.Çinde üretip marka basıp satıyorlar.Daha kaliteli ve bilindik markalara yönelin.
Arkadaş bütçesinin "en fazla" 200₺ olduğunu belirtmiş ve senin yazdığın yoruma bak. Kaliteli markalar en az 350₺ den başlıyor, belirttiği fiyata göre hangisi daha iyi diye sormuş bunun hakkında bir cevap yazman daha doğru olur.

Ömer, dostum ben Medusa 7.1 kullanıyorum ve gayet memnunum müzik için olsun, oyun için olsun çok iyi ses veriyor. O kadar fazla ses veriyor ki bazen müzikleri son ses açıp hoparlör gibi bile kullanıyorum :LOL:. Fakat Audio App'inde 7.1 ayarını açtığımda ses tam ortalanmıyor, sağ tarafa daha fazla ses geliyor ama çok az miktarda. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İkisinide önermem.Çinde üretip marka basıp satıyorlar.Daha kaliteli ve bilindik markalara yönelin.
Arkadaş bütçesinin "en fazla" 200₺ olduğunu belirtmiş ve senin yazdığın yoruma bak. Kaliteli markalar en az 350₺ den başlıyor, belirttiği fiyata göre hangisi daha iyi diye sormuş bunun hakkında bir cevap yazman daha doğru olur.

Ömer, dostum ben Medusa 7.1 kullanıyorum ve gayet memnunum müzik için olsun, oyun için olsun çok iyi ses veriyor. O kadar fazla ses veriyor ki bazen müzikleri son ses açıp hoparlör gibi bile kullanıyorum :LOL:. Fakat Audio App'inde 7.1 ayarını açtığımda ses tam ortalanmıyor, sağ tarafa daha fazla ses geliyor ama çok az miktarda. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Çözüm

Biz arkadaş iki gün sonra Gamepower Medusa Ses Kesilmesi böyle sıkıntılar yaşamasın diye kaliteli bir kulaklık almasını önerdik.

Yazdıklarımı en iyi açıklığa kavuşturan cevap bu olmuş sanırım 😂. Evet diğer cevaplara birnevi hak veriyorum illaki kalite açısından daha pahalı kulaklıklardan alt seviyede olacaktır ama şu an kullandığım telefon kulaklığından her türlü iyi olacağı düşüncesindeyim. O ses sorunu acaba genelde olan bir durummu yoksa sendemi oluyor sadece bilgin var mı bu konu hakkında ?

İnsanları anlamak gerçekten güç :) Neyse zaten çok olmadan geri geleceksin.
Aslında forumda biraz gezince o yönde bı şüphem kalmadı. Kesin bir sorunla karşılaşıcam gibi geliyor. Ama 200 üstüne çıkamıyorum şu an çıksam bile en fazla 220 yani bu civarlarda. Gerçekten şimdi tereddüt ettim zaten Hepsiburada da ürünü kargoya vermedi oda ayrı bir sınır etti beni. Tavsiye edeceğiniz kulaklık varsa iyi olur MH320 den başka. Yani ikinci el falanda olur ama sanal da olsa 7.1 ses deneyimini yaşamak istiyorum.
Aslında forumda biraz gezince o yönde bı şüphem kalmadı. Kesin bir sorunla karşılaşıcam gibi geliyor. Ama 200 üstüne çıkamıyorum şu an çıksam bile en fazla 220 yani bu civarlarda. Gerçekten şimdi tereddüt ettim zaten Hepsiburada da ürünü kargoya vermedi oda ayrı bir sınır etti beni. Tavsiye edeceğiniz kulaklık varsa iyi olur MH320 den başka. Yani ikinci el falanda olur ama sanal da olsa 7.1 ses deneyimini yaşamak istiyorum.
Logitech G930 275--250 - Kulaklık & Mikrofon ilanları sahibinden.com'da - 607715943
Gözüme bu takıldı mesela.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı