Gamepower Warlock Compact alınır mı?

Arkadaşım yanımda klavyeye yumruk falan attı. Klavye sapasağlamdı artık sorun onlardadır bence.
Tuş basmama olayı doğru olabilir. En son bazen yazıyor bazen yazmıyordu.

Bro ben şunları söyleyenlerin çat çut kullandığını tahmin ediyorum 1milyon abonesi olan bir teknoloji kanalı 1 yıl ogre kullanmış ve tuşlarda vs herhangi bir sıkıntı olmamış sadece yay sesi vardı.
 
Bro ben şunları söyleyenlerin çat çut kullandığını tahmin ediyorum 1milyon abonesi olan bir teknoloji kanalı 1 yıl ogre kullanmış ve tuşlarda vs herhangi bir sıkıntı olmamış sadece yay sesi vardı.
Ogre zaten en dayanıklı klavyesi olması lazım. Warlock kötü değil, alabilirsin.
 
Almayın şu dandik ürünleri. İlla Gamepower istiyorsanız Calypso alın. Ogre ve Warlock alınmaz. Warlock compactı bende kullanıyorum, alınmaz. Kumara 550 TL. RK G87 550TL. Onları da alamam diyorsanız dediğim gibi Calypso alın. O 509TL.
 
Almayın şu dandik ürünleri. İlla Gamepower istiyorsanız Calypso alın. Ogre ve Warlock alınmaz. Warlock compactı bende kullanıyorum, alınmaz. Kumara 550 TL. Rk G87 550TL. Onları da alamam diyorsanız dediğim gibi Calypso alın. O 509TL.

Hocam kumara alırım ama almam 10 gün beni oyundan mahrum bırakır bir de kumara alacaktım videolara bakayım dedim hiç Türkçe inceleme bulamadım eğer kullandıysanız biraz anlatabilir misiniz? @Rexie
 
Son düzenleme:
Hocam kumara alırım ama almam 10 gün beni oyundan mahrum bırakır bir de kumara alacaktım videolara bakayım dedim hiç Türkçe inceleme bulamadım eğer kullandıysanız biraz anlatabilir misiniz?

Kullanmadım fakat incelemelerden bildiğim kadarını aktarabilirim. Öncelikle bu klavye globalde de Custom yapan klavye hastalarının giriş seviyesi olarak kullandığı bir üründür. Hot swappable olmasından dolayı daha detaylı bir özelleştirme imkanı sunmasının yanında stok Switch'lerde oluşan bir arızayı da evde kolayca çözebilmemizi sağlıyor. Hot swappable nedir diyecek olursanız anahtarların lehimsiz, normal bir aparatla çıkarıp takılabilmesini sağlayan özellik desem yeterli olur diye düşünüyorum. Outemu Gaote Switch'ler ile birlikte de uzun bir süre sıkıntı yaşayacağınızı sanmam. Ki yaşarsanız bile kutudan gelen yedek anahtarlar ile sorununuzu evde rahatça çözebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı