GameSatış dava açacağını soyluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Daha önce de bu mesajı alan olmuş.

Bende gördüm bu konuyu ama buradaki olay kasıtlı değil sanırım.
 
Konuyu anlattım kısa ve öz bir şekilde biz dava açmıyoruz bilgileri savcılığa veriyoruz hesabı satın alan kişinin insiyatifinde sitemiz herhangi bir hukuki süreç başlatmamaktadır diye bilgilendirme yaptılar.
Konun gerçekliğini kişinin herhangi bir bilgisi bende olmadığı için sorgulayamadım kafanıza takmayın şu saçma konuları. İyi akşamlar dilerim.
 
Kardeşim şöyle az buçuk hukuk bilerek konuşuyorum.
1.si konuşmalarda ki kişinin senin olduğunu kanıtlayabilirlerse şöyle bir olay gelişir; sen yasal olmasa bile bir satış vaadiyle birini dolandırıp haksız kazanç elde etmişsin. Bu kazancı hukuk sistemimiz sana yedirmiyor. Miktarın düşük olduğunu tahmin ediyorum sana para cezası uygulanır ve haklıya ödeme yapmak zorunda kalırsın. 2.si o paraya muhtaç olmadığını varsayarak ; üç kuruşa minnet etmen insanlığa gram sığmıyor. Belki karşıdaki kişi için fazla bir miktar bu yada çok zor birikim yapan birisi. Nasıl böyle miğde bulandırıcı olabiliyorsun.

Site hiçbir yasal işlem görmez. Satışına aracılık yapmış sadece.
 
Az önce Oğuz Alp ile bende konuştum denk gelmişiz aynı bilgilendirmeyi banada sağladılar. yukarıda belirttim.
Aynısını yazdım konuyu belirttim bana da aynısı dendide inşallah troll değildirde burnu sürtülür hocam.
 
Az önce Oğuz Alp ile bende konuştum denk gelmişiz aynı bilgilendirmeyi banada sağladılar. yukarıda belirttim.
Derim yine derim. İnşAllah burnu sürtülür.
 
Merhaba technopat kullanıcıları,

Bir çok kullanıcı tarafından bu konunun linki canlı destek ekibimize iletildiği için sizlerin merakını gidermek istedik :) Can Bey bir anlık gaflete düşerek maalesef yazmış olduğu gibi bir hata yapmış ancak kendisi ile görüşecek gerek yasal süreçte ve yaşanabilecek olumsuzluklardan bahsederek bilgilendirdik. Kendisine bakiye iadesi yapmaya karar verdi ve 2 kullanıcıya da bakiye iadesi yaparak konu kapandı.

GameSatış olarak merak ettiğiniz bir sorunuz olursa canlı destek hattımıza yazarak destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
 
Merhaba Technopat kullanıcıları,

Birçok kullanıcı tarafından bu konunun linki canlı destek ekibimize iletildiği için sizlerin merakını gidermek istedik :) Can Bey bir anlık gaflete düşerek maalesef yazmış olduğu gibi bir hata yapmış ancak kendisi ile görüşecek gerek yasal süreçte ve yaşanabilecek olumsuzluklardan bahsederek bilgilendirdik. Kendisine bakiye iadesi yapmaya karar verdi ve 2 kullanıcıya da bakiye iadesi yaparak konu kapandı.

GameSatış olarak merak ettiğiniz bir sorunuz olursa canlı destek hattımıza yazarak destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Hesap 42 dk önce açılmış fake büyük ihtimal.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı