GameSatış dava açacağını soyluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanılmaz. Adam birisini bile isteye dolandırmış; emeğinin, kazancının üzerine yatmış; hırsızlık yapmış ve gelmiş burada insanlardan medet umuyor. Umarım dava da açarlar, hırsızlığına pişman edecek cezayı almanı da sağlarlar.
 
Hocam siteye giriş yaptığınızda satışta herhangi bir suçluluk durumunda satıcı dava edilirse 5 bin amerikan doları ödemeye zorunlusunuz diye bir madde var. Bunu kabul edip satış yapıyorsunuz orda. Kişide bunu kabul edip satış yapmaya başlamış. Bende gamesatışta satıcı ve alıcıyım bizzat onların satıcı alıcı koşullarında yazıyor bu kural. Yani en azından ben orda satış yaptığımda bu vardı.
Evet var ama uğraşırlarsa var.
Ben pek sanmıyorum uğraşacaklarını ama ihtimali var Tabii ki de.
 
Ne kin beslemişsiniz gerçekten midem bulandı. Çocuktur yapmıştır bir şeyler. Sonuç olumlu çıkmaz büyük ihtimal.
Kaç kez dolandırıldım bu şekilde kaç. Çocuktur diyip geçeceksek bende hırsızlık yapayım o halde. 16 yaşındayım ama yapayım ne de olsa bende çocuğum.
 
Bir bakıma ortada dolandırıcılık falan yok. Alıcı onaylamış aldığını. Yasal olarak hiçbir hak iddia edemez. Zaten sitede sözleşme imzalıyorsun. Onayladın mı onayladın e tamam o zaman bitti olay. Burada tamamen alıcı kusurlu. Arkadaşın hesabı vermemesini desteklemiyorum tabii ki ama alıcının hatası sonuçta.
Senin başına misli gelir de ben bunları bunları yazmıştım dersin. Alıcı belki acemi bu konuda yada ilk alış verişi. Size hayırdır yani milleti dolandırmanın bahanesi mi olur? Parayı alacak ve karşılığını vermeyecek ha! Dolandırdım diye pişkin pişkin yazmış bir de. Umarım ceza almasan bile dosya masraflarını sana yansıtırlar ve olaydan ailenin de haberi olur. Ticaret bu değil.
 
Senin başına misli gelir de ben bunları bunları yazmıştım dersin. Alıcı belki acemi bu konuda ya da ilk alış verişi. Size hayırdır yani milleti dolandırmanın bahanesi mi olur? Parayı alacak ve karşılığını vermeyecek ha! Dolandırdım diye pişkin pişkin yazmış bir de. Umarım ceza almasan bile dosya masraflarını sana yansıtırlar ve olaydan ailenin de haberi olur. Ticaret bu değil.

Benimle konuşurken üslubuna dikkat et.

Kaç kez dolandırıldım bu şekilde kaç. Çocuktur deyip geçeceksek bende hırsızlık yapayım o halde. 16 yaşındayım ama yapayım ne de olsa bende çocuğum.

Bu şekilde mi dolandırıldınız cidden?:D Herhangi bir şey elinize ulaşmadan onaylamanız sizin probleminiz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benimle konuşurken üslubuna dikkat et.



Bu şekilde mi dolandırıldınız cidden?:D Herhangi bir şey elinize ulaşmadan onaylamanız sizin probleminiz.
Ulaştırıldıktan sonra onayladım hocam. Neyseki abim gazi onun parasıyla aldım diyince saldı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı