GameSatış'tan satılan hesabın geri alınmasından dolayı dava açılabilir mi?

Hesap pahalı bir hesap ise davayla uğraşır ve kazanır burada hesap satın almak illegal diyenler olacak fakat mahkeme öyle bakmıyor yani eğer dava açacak biriyse ve üşenmezse kesinlikle hakkını alır, bu mesaj deneyim içerir.
900 liraya aldı benden. Aldıktan hemen sonra benim ilanı kopyalayıp 2 katına ilana ekledi. üzerine 3000 lira yatırdım diyor ama ilan detaylarına ekstra bir şey eklememiş.

evet valorant
değişim yaptık
 
Kankam sattığın hesap eğer pahalı bir hesapsa bir ihtimal olabilri ama uygun fiyatlı hesaplara kimse yapmaz bayağıdır o siteden al sat yapıyorum aynısını yaşadım iade yapmadım bence sende yapma.
Aynısını bende şuan yaşadım. Başkasından hesap almıştım ve sonrasında sattım. Hesabın ilk sahibi hesabı geri almış ve gamemarkt bana whatsapp üzerinden ulaşıyor. Son satıcı ben olduğum için ben suçlanıyorum. Geri ödeme istiyorlar veya icra davası ne yapmalıyım ? Hesap 2400 TL ye satılmıştı.
 
Aynısını bende şu an yaşadım. Başkasından hesap almıştım ve sonrasında sattım. Hesabın ilk sahibi hesabı geri almış ve gamemarkt bana WhatsApp üzerinden ulaşıyor. Son satıcı ben olduğum için ben suçlanıyorum. Geri ödeme istiyorlar veya icra davası ne yapmalıyım? Hesap 2400 TL'ye satılmıştı.

Kanka aslıda kanunen haklısın ama kanıtın varsa bu işler sıkıntı bulaşmayın fazla.
 

Geri
Yukarı