Gaming.gen.TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler

Sorun yok hocam sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Gaming.gen den almıştım. Bence sadece müşteri hizmetleri zayıf.
Bende 3070ti sistem siparişi verdim, fiyat saat-saat değişiyor 22.000-25.000 arası dün sürekli değişti. bu gerçekten düşündürücü bir durum. parçalar aynı , dolar aynı fakat fiyat sürekli saat hatta dakikalar içinde değişiyor. şöyle bir şey akla ister istemez geliyor "elllerine bu sistemde kullanılan , iade, tamir görmüş, kullanılmış ürün geldiğinde fiyatta düşüş, olmadığın da fiyatta yükselme... tabi bu beraberinde özel olarak düşük fiyata sattıkları sisteme tamir görmüş, kullanılmış veya iade ürün takmalarını da beraberinde getirir. gerçekten ciddi derecede kararsız kaldım. tamir görmüş, kullanılmış hatta iade üründe bile sorun olmaması imkansız buda iade-servis vs çok uzun süre uğraşmayı gerektirir ki gerçekten insanların başka uğraşacak sorunları olduğunu düşündüğümüzde çok ciddi bir sıkıntı.

Ben de NOVA-3070 Ti sistemini 18 Ekim'de sipariş ettim. Bakalım ne olacak. Sitede 3 iş günü içerisinde hazır diyordu. 3. iş günü destekten yazınca yoğunluk var ve testlerde bir sorun çıkmazsa salı günü hazır olur dediler. Acaba sorun çıkacak mı ben de çok merak ediyorum. Tam ben sipariş verdikten sonra yükseltme yaptığım anakartın stoğu bitti ve sitede anakartlara zam yaptılar. Ben de siparişimin durumunu buraya güncellerim.

Ben de NOVA-3070 Ti sistemini 18 Ekim'de sipariş ettim. Bakalım ne olacak. Sitede 3 iş günü içerisinde hazır diyordu. 3. iş günü destekten yazınca yoğunluk var ve testlerde bir sorun çıkmazsa salı günü hazır olur dediler. Acaba sorun çıkacak mı ben de çok merak ediyorum. Tam ben sipariş verdikten sonra yükseltme yaptığım anakartın stoğu bitti ve sitede anakartlara zam yaptılar. Ben de siparişimin durumunu buraya güncellerim.
Benim durumumda aynı 19 ekimde sipariş vermiştim fiyatta o kadar ani değişimler olduki dakikalar içinde canlı destekten yazmıştım. aynı anakart değişimini bende yapmak istemiştim iptal ettiğimde tekrar özelleştirme yaptığımda anakart fiyat farkı 350tl civarından 1500tl farka dönüşmüştü. gerçekten çok tuhaf şeyler olmuştu. nova sistemin ramleri 2x8gb tan 1x8gb oldu. herşey çok tutarsız ve kafa karıştırıyor. ben 50 ye yakın pc toplamışımdır hepsi kaliteli ve sıfır ürünlerdi hiç birinde test vs yapmadım ve yapmayı da düşünmedim. istisnasız hiç birinde yıllarca en küçük bir sorun dahi çıkmadı..parçalar uygunsa , kaliteliyse , sıfırsa bana göre test diye birşey yok. test denilen olay parçaların sorunlu yada sorunsuz olduğu değil sadece cihazın performansını izleyip aynı sistemle kıyaslama yapmaktır. kaliteli donanımlar sıfırsa sorunlu mu değilmi diye test edilmez zaten üretici firmalar bunu yapıyorlar. geriye sadece başka istenmediğimiz iade,teşhir, kullanılmış , tamir görmüş ürünlerin takılması kalıyor. e tabi böyle ürünler takınca çalışıyormu, sorun çıkarıyormu diye test etmek şart. onlarda bunu yapıyorlar.

Bence 0 olmayan ürün kullandıkları için test aşaması var (çalışıyor mu vs.). Artık tek isteğim düzgün çalışan ve doğru parçalar gelsin de kurtulayim bunlardan. Bir daha da hazır sistem almam galiba herhangi bir yerden.

packing-box-paketleme-kutusu-1-1-900x900.jpg
9884791898162.jpg

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu durumda olmayı kimse istemez. En kısa sürede durumun sizin lehinize sonuçlanmış olmasını dilerim.

Ekran Alıntısı.PNG

Bence burada satıcı firma yanlış yapmış. Paylaşmış olduğunuz videodaki gibi ürünler tarafınıza kendi paketleri olarak sarılmış ancak bu şekilde dışa ve sarsılmaya açık bir durumda. Kısaca bu tip ürünlerde hepsinin bir kutu içinde muhafız edilerek, üzerine de "dikkat kırılabilir" ifadeli etiketi ile gönderilimi yapılmalıdır. Şayet resimdeki gibiyse zaten başta kusurlu olan satıcı firmadır bana kalırsa.
Örnek olursa; bende zamanında sinerji bilgisayardan satın aldım bizzat siz gibi bir sistem. Ama firma bizzat tüm ürünleri (monitör, temperli cam kasa, ekran kartı, klavye vb.) hepsini büyük kapsamlı kutuya koymuşlar gerekli ek paketleme özenini gösterip üzerine de kırılabilir ifadeli etiketle tarafıma göndermişlerdi. Ha bana getiren kargo firması çok mu iyiydi değil elbette.(Mng) Fakat ürünler sapasağlam gelmişti.

Kargo firmasından önce satıcı kusuru mevcut bana kalırsa. Tekrardan geçmiş olsun. Söylediklerim not olarak kalsın. Ama hakkınızı lütfen bırakmayın.

Birde şuan aklıma geldi. pekiş ürünler bu şekilde açık geldiyse eğer siz nasıl kargodan teslim aldınız? Kargodan kaynaklanan hasarlarda tutanak tutulabilirdi o açıdan. Kenarları bariz belli kesik ve ezilmeler mevcut. En baştan paketleme göze batıyor. Sanki pazardan ürün alınıp hepsi bir ipe serili hızlıca gitsin hesabı biraz üstünkörü olmuşa benziyor. Şüphelenmediniz mi sizde?

Son düzenleme:
Bence 0 olmayan ürün kullandıkları için test aşaması var (çalışıyor mu vs.). Artık tek isteğim düzgün çalışan ve doğru parçalar gelsin de kurtulayim bunlardan. Bir daha da hazır sistem almam galiba herhangi bir yerden.
Canlı destekle birkaç kez konuşmam oldu. her seferinde "bizde asla ikinci el, teşhir,iade, tamir görmüş ürün kullanılmaz ürünler tamamen sıfır , kutudan çıkarılıp montaj yapılıyor " demişti. bu kez daha net konuştum madem ürünlerinizin sıfır olduğunu iddia ediyorsunuz tüm kargo masraflarını ben karşılıyacağım ürünleri tek tek koruma bandı açılmamış ,kutulu olarak gönderin dedim. ve ekledim üstelik test ve pc toplama gibi teknik servisinizin zamanını alacak işlerlede sizi uğraştırmamış olacağım dedim.. beyfendi çalışma sistemimiz bu değil dedi. sonuç: her an siparişi iptal edebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı