Gamiurams Sistem Topluyor

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 95
  • Görüntüleme 7.455
Keşke en baştan yazsaydım. AMD oldum olası ısınamadım. Özellikle yüksek güç tüketmesinden dolayı pek sevmiyorum. Ayrıca benim bütçem az değil ki AMD öneriyorsunuz. Ayrıca AMD oyun işlemcisi gibi geliyor bana. Intel daha genel kullanıma hitap ediyor. (AMD kötü demiyorum yanlış anlamayın. Bütçeme göre INTEL daha uygun) İşlemci soğutucu ve SSD sonradan alacağım. OVERCLOCK yapacağım. Özellikle çarpan kilidi açık seçiyorum ki bana ilerde yetmemeye başladığında OC yaparak arada farkı kapatacağım. Ayrıca işlemciyi 4670K alıp GTX 780 alabilirdim. Fakat sistemin önünü açık tutmak istiyorum. İşlemci beni bayağı götürsün ekran kartı yetmediği zaman upgrade yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD istemiyorsun, anladık. Ama neden 4670K ve R9 290 alıp keyfine bakmak yerine neden 4770K alıyorsun?

CUDA bakımından NVIDIA daha yakınım hocam. Mantle desteği ile oyun bakımından AMD daha iyi. Fakat ben sadece oyun için istemiyorum. Video editing ve render işleri bakımından da NVIDIA bana doyurucu geliyor. Oyunlarda da gayet iyi performans veriyor. Yeterli benim için.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı