Gece 3 gibi zil çalıyor

Sebebi yok. Ama görmek istiyorsan, gece yatmadan bayağı bir tuz ye ve susayana kadar, susattıran şeyler ye. Susayınca yanına bir bardak su al ve tam dibine koy. Ama sakın suyu içme. Görme şansın artacak ancak hep olmuyor. Ve zararlı olduğunu biliyorum. Gerçek dünya ile o dünyayı ayırt edemiyorsun.

Sanırım bir keresinde yaşamıştım konuyla bağımsız ama acayip uykusuz bir şekilde bir 4 5 saattirde su içmemiş şekilde sabah 5 6 civarı kalkmıştım. Kalktığıma annemlerle konuşup geri yatmıştım. Geri ani bir sesle uyandım ve elimde telefon olmamasına rağmen elimde telefon varmış gibi annemle 3 4 saniye konuşmaya çalışmıştım daha garibide evdeki yardımcı abla görüp beni deli sanmıştı :D.
 
2 seçenek var :
1.si psikolojiniz çok kötü durumda.
2.si zil bozuk.

bende bana ismimin söylenilmesini ve ya eşya düşmesini duyuyorum ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ̰͟͝SE͎͔̪͚L̖ ̅̏̃̂͐҉SO̅RU̵̴̡̯̿͂ͣ̉̓͟͜͞Ǹ̅̏̈͛ͦ ͋̅͊̓Y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅA̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅRDĮ̸͉͎ͫ̄͠M̄̃̏ͬ͒ͥ ̹͑ͪͬ́E̢̒̎ͫ͢͜͟͠Dİ̪͈̼̲ͥ̌͑̿N
 
Hocam ben hiç rüya görmüyorum nedense. Uyuyorum ve uyanıyorum. Yani rüya vb. şeyler görmüyorum nedendir? En son 2-3 yıl önce rüya görmüştüm sanırsam.

Rüyalarımızın çoğunu hatırlamamızdan kaynaklıydı araştırmıştım bir ara bunu.
2 seçenek var:
1.si psikolojiniz çok kötü durumda.
2.si zil bozuk.

bende bana ismimin söylenilmesini veya eşya düşmesini duyuyorum ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ̰͟͝SE͎͔̪͚L̖ ̅̏̃̂͐҉SO̅RU̵̴̡̯̿͂ͣ̉̓͟͜͞Ǹ̅̏̈͛ͦ ͋̅͊̓Y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅA̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅRDĮ̸͉͎ͫ̄͠M̄̃̏ͬ͒ͥ ̹͑ͪͬ́E̢̒̎ͫ͢͜͟͠Dİ̪͈̼̲ͥ̌͑̿N

Zili daha yeni taktırmıştık apartmana bozuk olabileceğini çok zannetmiyorum. Umarım öyledir ama.
 
Arkadaşlar bu arada konu güncellemesi; şeker hastalığım var arada bir gözüm kararıyor falan işte zaten ailemdede var. Ondan kaynaklı hanisülasyon falan görmüş olabilirim ya da dediğiniz gibi lucid rüyalar. Bu akşamda ayakta kalmayı planlıyorum sabah çok geç kalkmıştım uykumda yok bakalım ne olacak. Yarım saatte bir güncelleme yaparım benimle kalın :D.
 
3 durum var birisi zilin bozuk olması, diğeri ise pisikolojinizin bozuk olması 3. ihtimal ise evet doğru tahmin ettiniz.

Gece 3'te eti cinin evine gittim çok riskli oldu!
 
Yanına al bir bıçak bir şey olursa halledersin. Ben bir şey olduğunu sanmıyorum, zilde bozukluk olabilir benim fikrimce.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı