Gece oyun oynarken aileye yakalanmamak için ne yapabiliriz?

Arkadaşlar gece bilgisayar ile oyun oynamak istiyorum odam babamın odasının hemen yanında. Yakalanmamak için ne yapabilirim?

Haberleri olursa yakalanma gibi bir derdin olmaz. İzin vermiyorlar dersen de daha uygun saatlerde oynamanı tavsiye ederim. Ya da imsak vaktine yakın bir zamanda oyna. Namaz kılmış olursun sorarsa da öyle dersin. 😏

Sanamı soracağım?

O zaman neden konuyu açıyorsun kardeşim. Kendi kendine düşünüp karar verebileceğin, bir bilgiye ihtiyacın olmadığı saçma sapan konu açmışsın. Oturup ciddi ciddi cevap mı vereyim gece ses çıkardığın için mi kızıyor yoksa gece oynadığın için mi diye? Yakalanmamak için git çatıda mı oyna diyeyim istediğin cevap ne? Ailen izin vermiyorsa veya istemiyorsa her şekilde yakalar ama artık şaşırmıyorum böyle konulara çünkü gerçekten daha da saçmasını görmüştüm.

Arkadaşlar gece bilgisayar ile oyun oynamak istiyorum odam babamın odasının hemen yanında. Yakalanmamak için ne yapabilirim?

Herkes uykuya daldıktan sonra takın kulaklığı, biraz sakince takılın ses yapmadan, yakalanmazsınız dikkatli iseniz. Evinizde birden çok kat varsa ve aileniz üst katta uyuyorsa işiniz çok daha kolay olur. Benimkiler üst katta uyuduğundan kafam rahat takılıyorum.

Oyunları pahalı, ROG Ally veya Steam Deck daha iyi bence, gerçi fan sesi var.

O sensin ama, gelecekteki çocuğuna başarılar.
Steam mi hahahaha. Dolar kurunu 25’e sabitlediler. Nintendo exclusive bakımından daha ucuz artık. Örnek verecek olursam;
Fifa 23 Steam fiyatı -> 700 lira
Fifa 23 Switch fiyatı -> 238 lira
Umarım yardımcı olmuşumdur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı