Geceleri uyuyamıyorum

468409

Hectopat
Yer
Papua Yeni Gine
Daha fazla  
Eskiden slenderman vb. korkunç şeylere bakmıştım. Şimdi ise uyurken aklıma o şeyler geliyor. Ve ben o korkunç şeylere 1 2 yıl önce bakmıştım. Bunları nasıl unutabilirim? Korkunç şeylere bakmıyorum. Ama eskiden baktığım korkunç şeyleri unutamıyorum. Bunları nasıl unutabilirim söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden slenderman vb. korkunç şeylere bakmıştım. Şimdi ise uyurken aklıma o şeyler geliyor. Ve ben o korkunç şeylere 1 2 yıl önce bakmıştım. Bunları nasıl unutabilirim? Korkunç şeylere bakmıyorum. Ama eskiden baktığım korkunç şeyleri unutamıyorum. Bunları nasıl unutabilirim söyler misiniz?
Sana zararları olmadığını düşünerek bunlardan korkmanın saçma olduğunu düşünebilirsin. Yaşın küçük sanıyorum, yalnız uyumak yerine kardeşin veya ailenle beraber uyuyabilirsin. Bu şeylerin gerçek olmadığını bilerek rahatlayabilirsin. Güzel şeyler hayal etmeye çalışabilirsin. Ben de böyle şeyler gördükten sonra aylarca korkmuştum. Sonra zamanla geçmişti insan ileride anlıyor saçma olduğunu.

Yanlış yaş girmişsin dostum. Korkmana gerek yok. Onlar gerçek değil.
Hocam dün Resident Evil 8 bitirdim ben de gece uyuyamıyorum 😥

Yine mi @Metehan Ege Çetin burada. Hocam sanki beni takip ediyorsun. Bugün 4 oldu.
Neyse de Resident Evil o kadar korkunç değil ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı