Hocam havalar çok sıcak. Arkadaş yanmasın.Sıcak bir duş al sonrasında ballı süt içip uzan. Öğlen kalkmazsan bende bir şey bilmiyorum.![]()
Hocam havalar çok sıcak. Arkadaş yanmasın.Sıcak bir duş al sonrasında ballı süt içip uzan. Öğlen kalkmazsan bende bir şey bilmiyorum.![]()
Hocam düşüncelerden sorumlu tutulmadığınızı bilmiyorsunuz sanırım.Müslüman![]()
Ayetel Kürsi okuyun yatmadan evvel.Tesadüfen paranormal videolar izledikten sonra daha da korkmaya başladım. Neden korktuğumu bile bilmiyorum. Gözümü kapattığımda birisi bana bakıyormuş gibi hissediyorum evde tek başıma bile kalamıyorum. Geceleri hep gözüm açık uyuyorum (6 yıldır) Yorganın altına girmezsem birisi ayaklarımdan tutup aşağı çekecek gibi hissediyorum. Bazen yatağın altından birisi ağzımı kapayacak bir şeyler yapacak falan diye de korkuyorum. Nesneleri insan sanıyorum Çin'ler aklıma geliyor bazen o zaman sabahlıyorum. Çin'lerden de korkuyorum. Ne yapmalıyım.
Bazen birisi bilgisayarımdan telefonumdan beni izliyormuş gibi bile hissediyorum. Psikoloğa gidemem. Aileme bahsettiğim de kafanı koy gözünü kapat uyursun diyorlar.
Onu yaparsa dinden çıkar.Kafanı koy gözünü kapat uyursun. Kendine cinlerin gerçek olmadığını inandır.
Onu yaparsa dinden çıkar.
Cinlere inanmadiktan sonra diğer ibadetleri yapmasının hiçbir faydası yok, , Çünkü ayetleri aktaran elçiyi yalancı yerine koymuş oluyor, yalan söyleyen de peygamber olamaz zaten. Ayrıca var olan bir şeye neden inanmasın?
İzlediğin korku filmlerinin kamera arkasını izle.Tesadüfen paranormal videolar izledikten sonra daha da korkmaya başladım. Neden korktuğumu bile bilmiyorum. Gözümü kapattığımda birisi bana bakıyormuş gibi hissediyorum evde tek başıma bile kalamıyorum. Geceleri hep gözüm açık uyuyorum (6 yıldır) Yorganın altına girmezsem birisi ayaklarımdan tutup aşağı çekecek gibi hissediyorum. Bazen yatağın altından birisi ağzımı kapayacak bir şeyler yapacak falan diye de korkuyorum. Nesneleri insan sanıyorum Çin'ler aklıma geliyor bazen o zaman sabahlıyorum. Çin'lerden de korkuyorum. Ne yapmalıyım.
Bazen birisi bilgisayarımdan telefonumdan beni izliyormuş gibi bile hissediyorum. Psikoloğa gidemem. Aileme bahsettiğim de kafanı koy gözünü kapat uyursun diyorlar.
Selamun aleyküm kardeşim bendede vardı bu sorunlar ben nasıl çözdüm bak şimdi ben bir ara yatıyorduum sonra sırtıma bir şey dokundu ve acayip sinirlendim karşıma cin çıksa yumruk atacak gibiydim neyse sonra bunlar bana gelmeye başladı camlara kapılara vurmaya başladılar sonra ben sinirle evde bağıra bağıra dua okudum ve karşıma cin çıksa vuracak kadar hazırdım yani sana savaşmayı öneririm ben savaşıyorum. çok fazla küfür ettim onlara ve cinlerin adını ne zaman söylersen söyle bir şey yapamazlar öyle bir şey mi var neyse sen ne yapacağını önerim 1. savaş 2. evde bağıra bağıra dua oku 3. sana gelirlerse senle oyun oynarlar seni sinir etmek isterler ama sen üstüne gideceksin onların. onlar senden korkacak sen niye korkuyorsun onlardan. gerek yok bak yatmadan önce şu duaları oku.Tesadüfen paranormal videolar izledikten sonra daha da korkmaya başladım. Neden korktuğumu bile bilmiyorum. Gözümü kapattığımda birisi bana bakıyormuş gibi hissediyorum evde tek başıma bile kalamıyorum. Geceleri hep gözüm açık uyuyorum (6 yıldır) Yorganın altına girmezsem birisi ayaklarımdan tutup aşağı çekecek gibi hissediyorum. Bazen yatağın altından birisi ağzımı kapayacak bir şeyler yapacak falan diye de korkuyorum. Nesneleri insan sanıyorum Çin'ler aklıma geliyor bazen o zaman sabahlıyorum. Çin'lerden de korkuyorum. Ne yapmalıyım.
Psikolojisinin bozulması ve geceleri uyuyamaması daha iyiCinlere inanmadiktan sonra diğer ibadetleri yapmasının hiçbir faydası yok, , Çünkü ayetleri aktaran elçiyi yalancı yerine koymuş oluyor, yalan söyleyen de peygamber olamaz zaten. Ayrıca var olan bir şeye neden inanmasın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.