Geçmişteki yaşanılan şeyler kafaya çok takılıyor

Merhaba, ben her şeyi çok kafama takıyorum. Uzatmamak için başıma gelenlerin birkaçını anlatayım; geçen sene tek başıma AVM'ye gitmiştim ve birkaç kişi sırf donuk olduğum için ve yürüyüşümle alay ettiler. Benim sinirimi bozan şeyse böyle şeylerin hep benim başıma gelmesi, neden benimle alay ediyorlar onlara zararım ne? Birkaç gün önce buna benzer bir olay daha yaşadım. Ortaokulum da hiç güzel geçmemişti ilk yıl kilomla alay ediyorlardı 6 ve 7.sınıfta koronadan dolayı okullar kapalıydı, 8.sınıfta da teneffüslerde koridorda buluşup sürekli ama sürekli bana iftira atıp dedikodumu yapıyorlardı ve maalesef ilkokuldan aynı sınıfta olduğum kişiler ortaokulumda da varlardı başka bir sınıftaydılar ama diğer kızlarla buluşup ilkokulda yaşadığım zorbalıkları anlatıp hepsi benimle alay ediyordu.

Sırf bu yüzden 8.sınıftayken ruh gibiydim ve benim sınıfımda da bir psikopat vardı, o da kızlarla buluşup dedikodumu yapıyordu üstelik hiçbirine asla sataşmadığım halde yemin ederim. Neyse, bu benim sınıfımda ki kız tüm sene boyunca sinirimi bozmak için mi bilmiyorum derslerde bile dikizliyordu beni ve ben de rahatsız olduğumu söyleyemiyordum ben de ona bakıyordum. Sırf bir keresinde böyle baktım diye bütün seneyi burnumdan getirdi ve sürekli beni rahatsız etti.

Başta söylemeyi unutmuşum, 8.sınıfın başlarında hepsini okul müdürüne şikayet ettim ama müdür beni haksız çıkardı hakkımı savunamadığım için rehberliğe de şikayet ettim ve bu sefer de nedense beni sınıftakiler dışladı ve bana psikolojik baskı yaptılar. Daha hakkımı savunamaz oldum. Şu an 10.sınıfım ve hakkımı savunamadığım için liseyi açıktan okuyorum ve bu yaşadıklarımı uzun süredir kafama takıyorum, böyle insanlar neden hep beni buluyor diye ve bir yere gezmeye gitsem böyle insanlar benimle uğraşıyor neden?

Hiç zararım olmuyor hep kendi halimdeyim, neden benimle uğraşmak zorundalar? Geçen sene çok kafaya takmamdan dolayı hastalanmıştım ve 1 ay hastaneye gittim. Uzun yazdığım için kusura bakmayın, içimi dökeyim derken abartmış olabilirim. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz 🙏🏻

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben her şeyi çok kafama takıyorum. Uzatmamak için başıma gelenlerin birkaçını anlatayım; geçen sene tek başıma AVM'ye gitmiştim ve birkaç kişi sırf donuk olduğum için ve yürüyüşümle alay ettiler. Benim sinirimi bozan şeyse böyle şeylerin hep benim başıma gelmesi, neden benimle alay ediyorlar onlara zararım ne? Birkaç gün önce buna benzer bir olay daha yaşadım. Ortaokulum da hiç güzel geçmemişti ilk yıl kilomla alay ediyorlardı 6 ve 7.sınıfta koronadan dolayı okullar kapalıydı 8.sınıfta da teneffüslerde koridorda buluşup sürekli ama sürekli bana iftira atıp dedikodumu yapıyorlardı ve maalesef ilkokuldan aynı sınıfta olduğum kişiler ortaokulumda da varlardı başka bir sınıftaydılar ama diğer kızlarla buluşup ilkokulda yaşadığım zorbalıkları anlatıp hepsi benimle alay ediyordu.

Sırf bu yüzden 8.sınıftayken ruh gibiydim ve benim sınıfımda da bir psikopat vardı o da kızlarla buluşup dedikodumu yapıyordu üstelik hiçbirine asla sataşmadığım halde yemin ederim. Neyse bu benim sınıfımda ki kız tüm sene boyunca sinirimi bozmak için mi bilmiyorum derslerde bile dikizliyordu beni. Bende rahatsız olduğumu söyleyemiyordum bende ona bakıyordum. Sırf bir keresinde böyle baktım diye bütün seneyi burnumdan getirdi ve sürekli beni rahatsız etti.

Başta söylemeyi unutmuşum 8.sınıfın başlarında hepsini okul müdürüne şikayet ettim ama müdür beni haksız çıkardı hakkımı savunamadığım için rehberliğe de şikayet ettim bu sefer de nedense beni sınıftakiler dışladı ve bana psikolojik baskı yaptılar. Daha hakkımı savunamaz oldum. Şu an 10.sınıfım ve hakkımı savunamadığım için liseyi açıktan okuyorum ve bu yaşadıklarımı uzun süredir kafama takıyorum böyle insanlar neden hep beni buluyor diye ve bir yere gezmeye gitsem böyle insanlar benimle uğraşıyor neden?

Hiç zararım olmuyor hep kendi halimdeyim, neden benimle uğraşmak zorundalar? Geçen sene çok kafaya takmamdan dolayı hastalanmıştım ve 1 ay hastaneye gittim. Uzun yazdığım için kusura bakmayın içimi dökeyim derken abartmış olabilirim. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz 🙏🏻

Zorbalar her yerde var. Sen dünyanın en iyi insanı da olsan onlar yine bir şey bulurlar. Kafana takmamaya çalış. Kişisel gelişim ve felsefe kitapları bu konuda ufkunu çok açacaktır. Onlara bak derim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı