Geleceğe dair hiçbir fikrim yok

Carven

Hectopat
Daha fazla  
Geleceğe dair hiçbir şey planlamadım. Günü kurtarmaya yaşıyorum anlayacağınız. Ne bir meslek hayalim var. Ne ilgilendiğim bir hobim var. Günlük aynı rutinimi işliyorum. Sınava var hazırlanmam gerek buna bile başlamadım. Hayatımı düzene sokmam gerekiyor tüyo verin.

Geleceğe dair hiçbir şey planlamadım. Günü kurtarmaya yaşıyorum anlayacağınız. Ne bir meslek hayalim var. Ne ilgilendiğim bir hobim var. Günlük aynı rutinimi işliyorum. Sınava var hazırlanmam gerek buna bile başlamadım. Hayatımı düzene sokmam gerekiyor tüyo verin.

İş %100 sizin elinizde. Gençlerimizin tek görevi ders çalışmak gibi lanse ediliyor ama bu böyle asla değil. Yanlış eğitim politikası ve yanlış meslek seçim yolu...
Size kızmıyorum ama oturup ağlamanın faydası yok. Bakın, kendiniz demişsiniz ders çalışmam lazım diye. O vakit haydi çalışmaya başlayın ve hayatınızı kurtarın. :)
Sevgilerle. 🙌

Son düzenleme:
İmkanın varsa eğer ki imkandan kastım bir arsanız, tarlanız falan biryerlerde, çiftçilike uğraşın. Tavuk besleyin, yumurta tavukçuluğu yapın. Sebze, meyve yetiştirin falan. Sonuç itibariyle üretim az ama talep çok. Her türlü kazanırsınız temiz iş yaparsanız.
Babam çiftçi, tarım yapıyor. Ama hep zarar ediyor ne ekse her zaman az para ile satın alınıyor.
İş %100 sizin elinizde. Gençlerimizin tek görevi ders çalışmak gibi lanse ediliyor ama bu böyle asla değil. Yanlış eğitim politikası ve yanlış meslek seçim yolu...
Size kızmıyorum ama oturup ağlamanın faydası yok. Bakın, kendiniz demişsiniz ders çalışmam lazım diye. O vakit haydi çalışmaya başlayın ve hayatınızı kurtarın. :)
Sevgilerle. 🙌
Ders çalışmak daha mantıklı. En azından okumuş işsiz olurum. Kendimi geliştiririm. Büyük ihtimalle kısa sürede düzen kurmak için yardım alır ve derslere başlarım. Teşekkürler ilginiz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı