Genç hosting firmasını şikayet ettikten sonra site kapandı

Güncelleme:
Admin şikayetlerimi geri çekmediğimden dolayı ve çoğu forum sitesinden bu yazıyı paylaştığım için genç host firması hesabımı askıya almış ve web sitemi tamamen kapatmıştır. Bilginize.

1659636330495.png

Güncelleme:
Admin şikayetlerimi geri çekmediğimden dolayı ve çoğu forum sitesinden bu yazıyı paylaştığım için genç host firması hesabımı askıya almış ve web sitemi tamamen kapatmıştır. Bilginize.

Eki Görüntüle 1474590
Dava edin hocam, kaçışı yok bu işin. Erişim hakkınızı kısıtlıyorlar. Özellikle sizin kendi sitenize.

Dava edin hocam, kaçışı yok bu işin. Erişim hakkınızı kısıtlıyorlar. Özellikle sizin kendi sitenize.

@246675 bu konuda yabancıyım. Yarın her şeyin fotosunu yazıcıdan çıkarıp direkt savcılığına gitsem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@246675 bu konuda yabancıyım. Yarın her şeyin fotosunu yazıcıdan çıkarıp direkt savcılığına gitsem olur mu?
Durmanız bile hata hocam. Yarın ilk işiniz o olsun. İsterseniz genç host ile konuşun canlı sohbetten, onun da görüntülerini alın, illaha ki ters yanıt vereceklerdir. Vermezlerse de denemekte fayda var. Kaşındılar, kaşıyın.

Konuşun onlarla son kez, neden servisim iptal edildi diye. Eğer profesyonel şekilde cevap vermezlerse onun da ekran görüntüsünü alın, şikayetvar ve sitenizin ekran görüntüsünü de alın, o size şimdilik yeter.

Durmanız bile hata hocam. Yarın ilk işiniz o olsun. İsterseniz genç host ile konuşun canlı sohbetten, onun da görüntülerini alın, illaki ki ters yanıt vereceklerdir. Vermezlerse de denemekte fayda var. Kaşındılar, kaşıyın.

Konuşun onlarla son kez, neden servisim iptal edildi diye. Eğer profesyonel şekilde cevap vermezlerse onun da ekran görüntüsünü alın, Şikayetvar ve sitenizin ekran görüntüsünü de alın, o size şimdilik yeter.

Başka bir forum admini aslında yöneticiye ulaştı ve WhatsApp'tan konuştuk daha çok onlar konuştu ve genç host firmanın sahibi sitemi kapatan kişinin çalışlarından biri olduğunu ve işine son verildiğini söyledi. Ancak ben buna pek inanmadım çünkü konuşmanın 3 cü yazısında " şikayet neden kaldırılmıyor " yazdı halbuki ben onlardan bir özür ve detaylı bir şekilde açıklama bekledim. Onlarda böyle bir şey yapmadılar ve tam tersi firmalarını karalamak amaçlı yaptığımı zannettiler.

Dosya Ekleri

• 1659644003095.png
    1659644003095.png
    224,9 KB · Görüntüleme: 145
  • 1659644045641.png
    1659644045641.png
    239,8 KB · Görüntüleme: 138
  • 1659644052740.png
    1659644052740.png
    232 KB · Görüntüleme: 134
Başka bir forum admini aslında yöneticiye ulaştı ve WhatsApp'tan konuştuk daha çok onlar konuştu ve genç host firmanın sahibi sitemi kapatan kişinin çalışlarından biri olduğunu ve işine son verildiğini söyledi. Ancak ben buna pek inanmadım çünkü konuşmanın 3 cü yazısında " şikayet neden kaldırılmıyor " yazdı halbuki ben onlardan bir özür ve detaylı bir şekilde açıklama bekledim. Onlarda böyle bir şey yapmadılar ve tam tersi firmalarını karalamak amaçlı yaptığımı zannettiler.
Bunları halen anlamış değilim. Moderatör işten çıkarıldı diyorlar, hala kendileri de onun gibi konuşuyorlar. Ama sitenize baktım, halen erişim sağlanmıyor. Halen işlem uygulanmamış. Bundan sonrası size kalmış ama, moderatörün işten çıkarılmasının bir şey ifade ettiğini düşünmüyorum. Siteyi de size bıraktım demişsiniz, eğer site önemli değilse sizin için, demek istemiyorum ama unutun gitsin zaten sizin siteyi kapatan arkadaş atılmış heralde.

Merhabalar,
Ne yaptınız bu durumda bilmiyorum.
Fakat Host ettikleri web sitenizin dosyalarına izinsiz eriştikleri ve index dosyalarınızı izinsiz olarak değiştirip ödemesini yapıp kiraladıgınız alana tecavüz etmiş sayılmaktadırlar.
Kayıtlarınızda mevcut.
Öncelikle BTK üzerinden şikayetinizi yaptıktan sonra.
sonrasında Savcılık aracılığı ile ( Bilişim suçları ) üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.
Bu süreçte avukatlık ücreti vb oluşacaktır ( Fakat bunu siz değil firma ödeyecektir )

Yaptıkları resmi ve kesin olarak suçtur.

Bunları halen anlamış değilim. Moderatör işten çıkarıldı diyorlar, hala kendileri de onun gibi konuşuyorlar. Ama sitenize baktım, halen erişim sağlanmıyor. Halen işlem uygulanmamış. Bundan sonrası size kalmış ama, moderatörün işten çıkarılmasının bir şey ifade ettiğini düşünmüyorum. Siteyi de size bıraktım demişsiniz, eğer site önemli değilse sizin için, demek istemiyorum ama unutun gitsin zaten sizin siteyi kapatan arkadaş atılmış herhalde.

Baktım ki sürekli aylı şeyler bakımdı, sorunlardı bende rabbime havale ettim. Aylardır da girmiyorum zaten iyi bir araştırma yaparak farklı domain ile başka firmayla anlaşıp hosting domain aldım. Hatta siteyi bıraktığım gibi bıraksalardı yine umursamazdım. Burada beni tek sinir eden ve firmanın beni tehdit etmesi ve suçlu benmişim gibi davranmalarıydı.

Merhaba,
Ne yaptınız bu durumda bilmiyorum.
Fakat host ettikleri web sitenizin dosyalarına izinsiz eriştikleri ve index dosyalarınızı izinsiz olarak değiştirip ödemesini yapıp kiraladıgınız alana tecavüz etmiş sayılmaktadırlar.
Kayıtlarınızda mevcut.
Öncelikle BTK üzerinden şikayetinizi yaptıktan sonra.
Sonrasında savcılık aracılığı ile ( bilişim suçları ) üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.
Bu süreçte avukatlık ücreti vb oluşacaktır ( fakat bunu siz değil firma ödeyecektir )

Yaptıkları resmi ve kesin olarak suçtur.

İlk başta 141 numarayı arayarak yani bilgi teknolojileri ve iletişim ne konuştum onlarda oninle egm ihbardan bir forum gönderin dedi gönderdim ve haber bekliyorum.

Son düzenleme:
Baktım ki sürekli aylı şeyler bakımdı, sorunlardı bende rabbime havale ettim. Aylardır da girmiyorum zaten iyi bir araştırma yaparak farklı domain ile başka firmayla anlaşıp hosting domain aldım. Hatta siteyi bıraktığım gibi bıraksalardı yine umursamazdım. Burada beni tek sinir eden ve firmanın beni tehdit etmesi ve suçlu benmişim gibi davranmalarıydı.

İlk başta 141 numarayı arayarak yani bilgi teknolojileri ve iletişim ne konuştum onlarda oninle egm ihbardan bir forum gönderin dedi gönderdim ve haber bekliyorum.
Rezil rüsva bir "şirket". Her türlü hakaret müstehaktır bunlara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı