Gençler, kendinize gelin!

Hala gelmiş en azından iPhone falan bir şeyler alıyor yazıyor. Senin zaten hedefin iPhone almaksa merak etme hiçbir yere gelemessin ya da geldiğini zannedersin.
Hedefim İphone almak diye bir şey demedim. Emin ol hedeflerim seninkilerinden 10 kat büyüktür. Yüzlerce siyaset kitabı okudum, münazaralara katılıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hedefim Cumhurbaşkanı olup, İphone hayali değil Mars hayali kuran gençlik yetiştirtmek. Ayrıca hayallerimden birisi İphone almaksa bu benim değil bunu bir hayale dönüştürenlerin suçudur.

Arkadaş en güzel cevabı vermiş.
Hayır, arkadaş en güzel cevabı vermemiş. Siz akıllı telefona sahip olmayı, kaliteli bir bilgisayara sahip olmayı bile kendinize lüks görmüşsünüz. Yahu ben çıkıp burada sana, son model bir spor arabasından veya havuzlu bir villadan bahsetmiyorum. Sıradan basit bir şeyden bahsediyorum ama sen gelmişsin bunu bile kendine lüks görüyorsun.

Hayır arkadaş en güzel cevabı vermemiş. Siz akıllı telefona sahip olmayı, kaliteli bir bilgisayara sahip olmayı bile kendinize lüks görmüşsünüz. Yahu ben çıkıp burada sana, son model bir spor arabasından veya havuzlu bir villadan bahsetmiyorum. Sıradan basit bir şeyden bahsediyorum ama sen gelmişsin bunu bile kendine lüks görüyorsun.
2300 Tl maaş ile 16 bin Tl telefon almak lüks zaten.

Hedefim iPhone almak diye bir şey demedim. Emin ol hedeflerim seninkilerinden 10 kat büyüktür. Yüzlerce siyaset kitabı okudum, münazaralara katılıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hedefim cumhurbaşkanı olup, iPhone hayali değil mars hayali kuran gençlik yetiştirtmek. Ayrıca hayallerimden birisi iPhone almaksa bu benim değil bunu bir hayale dönüştürenlerin suçudur.

Hedeflerim seninkinden 10 kat büyüktür diyorsun ve hala burada vakit geçiriyorsun kardeşim. İlk önce sen bir işine git.

Hedeflerim seninkinden 10 kat büyüktür diyorsun ve hala burada vakit geçiriyorsun kardeşim. İlk önce sen bir işine git.
Burada sosyalleşmek ve insanlarla muhabbet edip, fikirlerimi benimsetmekte her ne kadar sen anlayamasan bile bir çalışmadır. Ayrıca günümün her saatini burada geçirmiyorum. Yapmam gereken işlerimi bitirdim ve yatmadan önce burada vakit geçiriyorum. Ayrıca burada fikirlerimi ve ufkumu geliştiren @SideWinder @24099 gibi abilerim var. Aklımı kurcalandığı konularda yukarıda verdikleri gibi güzel cevaplar verip yardımcı oluyorlar, işine git demiyorlar.

Kapitalizm ve neoliberalizm kokuyor bu sözler. İnsanları kamçılamaya devam, bir çoğunun hiç elde edemeyecekleri hayallerle beslemeye devam. Sistem böyle kurulu değil ki sen sömürüleceksin ki diğerleri yükselsin sen sadece daha iyi olma arzusuyla yanıp tutuşurken onlar senin ateşinle mangalını yapacak hayır ne zannediyorsunuz ki hayalinizdeki arabayı alınca nirvanaya mı ulaşmış olacaksınız? Ya da CEO olunca falan... Hayır hep daha fazla isteyeceksiniz bu sonu gelmez açlıkla başa çıkamazsınız en son kendinizi yer bitirirsiniz. Arkadaşı çok da yanlış bulmuyorum en azından hiç bir şey yapmamaktan iyidir ancak bu his ve arzuyla hayatta hareket etmeyin; sonu hoş bitmiyor.

Hayır, arkadaş en güzel cevabı vermemiş. Siz akıllı telefona sahip olmayı, kaliteli bir bilgisayara sahip olmayı bile kendinize lüks görmüşsünüz. Yahu ben çıkıp burada sana, son model bir spor arabasından veya havuzlu bir villadan bahsetmiyorum. Sıradan basit bir şeyden bahsediyorum ama sen gelmişsin bunu bile kendine lüks görüyorsun.
Ben senin dediğine karşıt bir şey söylemedim ki 😃

Sırf şu işsizlik muhabbet yüzünden sayısal yerine eşit ağırlığa geçiş yaptım ders performansım ortalama üstündeyken. Herkes için hayırlısı olsun ama pes etmemek gerek, amacım hukuk okuduktan sonra hakim savcılık ya da meclise girmek, belki ben güzel bir çocukluk geçiremedim, ilk bilgisayarıma 17 yaşında kavuşmuş olabilirim ama bunu benim çocuklarıma yaşatmamak benim elimde, kurtarıcı bekleyeceğime kendi ülkemin ya da ailemin kurtarıcısı olurum çok daha iyi :) Elimde siyasete atılmak gibi imkan varken de harcamak istemiyorum da böyle konuları gördükçe.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı