Saf Android kullanmıyor muydu GM? Arayüz yoktur büyük ihtimal.
Saf android hoş gelmemiş diyelim gözüne o zaman. Haklı da aslında bana da pek güzel gelmiyor saf Android.Evet saf android kullanıyor bene ona şaşırdım.
GM 8 var bende. Önceden onu kullanıyordum. Pek sıkıntısını yaşamadım. Tabi arada deli ediyor fakat yinede işimi gördü. Zamanında 1000 ₺ idi. Arka plana aldım. Yedek olarak duruyor.Bir sürü sebep var, Araştırman dahilinde güzel sebepler bulabilirsiniz.
GM kendi arayüzünü kullansa sıkıntılı olurdu büyük ihtimal yapılabilecek en mantıklı şey o evet ama bence de güzel değil. Belki simgeleri değiştirebilirsiniz simge paketi ile en azından güzel görünür.Aynen çok klasik bir teması var arayüz ile temayımı karıştırdım neyse işte berbat bir tema ama pederde sevmedi anneme verdi.
GM kendi arayüzünü kullansa sıkıntılı olurdu büyük ihtimal yapılabilecek en mantıklı şey o evet ama bence de güzel değil. Belki simgeleri değiştirebilirsiniz simge paketi ile en azından güzel görünür.
Size göre iyi midir değil midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.