- Makaleler
- 18
Nasıl?Katman yok, Ğ yazıyordu.
CMD'de görünmez mi? Başka bir Yazılım ile? Ya da bende var ya, içini açınca görünmez mi? Okulda mikroskop da var isterseniz, yeter ki Ğ kaybolsun.
Nasıl?Katman yok, Ğ yazıyordu.
İlk soruda ne demek istediğini tam anlamadım sanırım. 2D bir SSD olduğu için katman bulunmuyor.Nasıl?
CMD'de görünmez mi? Başka bir Yazılım ile? Ya da bende var ya, içini açınca görünmez mi? Okulda mikroskop da var isterseniz, yeter ki Ğ kaybolsun.
Ha, iyi o zaman.İlk soruda ne demek istediğini tam anlamadım sanırım. 2D bir SSD olduğu için katman bulunmuyor.
Tamamdır hocam, bakarım. Yeterli bilgiye ulaşırsam konu da açarım.Hocam yeni bir SSD çıkarmış Patriot haberimiz yok.Patriot Burst Elite adında yeni bir SSD gördüm bugün. Sanırım Burst'ın yerini alacak. Hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Patriot bu SSD'nin kontrolcüsü için en yeni SATA 3 kontrolcüsü demiş başka bir şey dememiş. Phison S12 falan var sanırım. Siz de bir araştırıp bakabilir misiniz?
![]()
Hocam ben şöyle bir video buldum;@PossibleTurco hocam biraz inceledim, ama pek Elite gibi durmuyorHızları, IOPS değerleri çok kötü. TBW değeri de düşmüş. Kontrolcüsünü ben de bulamadım.
Ve de QLC NAND bulunuyor. Elite yerine başındaki E harfini atsak daha güzel bir isimlendirme olurmuş. Bugün konusu gelebilir hocam.SM2259XT kullanıyor.Patriot bu sefer Phison yerine Silicon Motion ile anlaşmış anlaşılan. Tabii Silicon Motion'ın en berbat kontrolcülerinden birisini kullanmışlar. Bence de Elite falan değil. Klasik Burst her türlü daha iyi bundan. Yakışmadı Patriot'a böyle bir ürün. Tier D- olur olsa olsa. Zorlarsan belki D olur.
Yani hocam anlamadım ben bu Elite olayını. Patriot neden buna Elite demiş? İlk görünce dedim herhalde Patriot Burst'ın yeni çok daha gelişmiş versiyonu geldi. Meğerki adamlar daha da kötü bir SSD çıkarmışlar.Ve de QLC NAND bulunuyor. Elite yerine başındaki E harfini atsak daha güzel bir isimlendirme olurmuş. Bugün konusu gelebilir hocam.
Eki Görüntüle 895959
Kameralara yakalandık.SSD konusunda çok cahil olduğum zamanlar da yazdığım şu mesaja bakın bir. Keşke önermeseydim diyorum ama nafile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.