Gereksiz yere tehdit edildim

Dostum karşındaki bir bela ise sen iki bela ol. Karşındaki seni böyle tehdit ediyorsa %100 özgüven eksikliği vardır ki çevresine de "bakın şu çocuğu nasıl dövdüm ama" diyeceği için tek başına gelmeyecektir. Sen yine eve giderken gittiğin yoldan git ama sakın tek olma.

İyi akşamlar arkadaşlar.
Birkaç dakika önce sınıfımdaki bir kızdan instagram üzerinden ders programı istediğim için tehdit edildim.
Hesabında "sevgilisi" de varmış ve ilk başta kız gibi davranıp numaramı vs. istedi. Ben de vermedim ama sonra sevgilisi olduğunu ve beni öldüreceğini söyledi.
Bugün okulun çıkışında gittiğim yoldan yarın da gitmemi istedi ve beni ağır bir şekilde tehdit etti. İşin kötü tarafı mesajlar silindi ve elle tutulur bir kanıt yok.
Korkmuyorum ancak oluşabilecek durumlardan dolayı başım da belaya girsin istemiyorum.
Ne yapabilirim ya da ne yapmam lazım?
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Hangi şehirdesin baba gelelim adres ver.

Genelde tehdit eden tipler çubuk adam misalı arkadaşlar olduğu için korkmana gerek yok. 1 tokat atsan yerden kalkamaz zaten yani öyle büyük bir olay yaşayıp belaya bulaşmazsın. Ha diyorsan ki ben yine de tedbiri elden bırakmayayım, 12'lerden birkaç agaya olayı anlat zaten onların hepsi kavga arıyor. :D

Güçlüysen karşı koyacan tabii o yüksek ihtimalle çete gibi dolaşıyordur teke tek bulsan bile yarın grubuyla gelir yoksa halledersin kolayca.

Sadece ders programı istedim. Ayrıca kendisi bana atacağını söylemişti.
Tecrübeleri mi aktarıyorum o zaman kızlar genelde serseri tiplerle takılmayı sever. Belli ki manitası ya öyle ya da öyleymiş numarası yapıyor. Benim okul zamandaki bu tiplerin çok ağız burun dağıttığını gördüm(it sürüsü gibi gezerler zaten) öyle bir tipse nefsi müdafaa hakkını kullanmaktan sakınma bir kere yersen bunlardan hep üstüne gelirler ama onlar gibi olma sadece üstüne gelirlerse boyun eğmeyeceğini göster çevrenden de yardım alabilirsin. Fakat boş yapan bir tipse takmana gerek yok ağrısız başını ağrıtmanı tavsiye etmem.

Arkadaşlar eyvallah topluca gelmek bir yerde mantıklı olabilir. Zaten üst sınıflarda tanıdığım bir kaç abim var. Ama bu çocuğun arkası da çok sağlam ve işlerin istediğimiz gibi gitmemesi durumunda yok yere abilerimi suça karıştırmaktan korkuyorum. Ne yapsam bilemiyorum şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı