Getir firması rezilliği

Kesinlikle Trendyol yemek diğerlerinden çok daha iyi. Ben öncelikle oradan bakıyorum hep.

Trendyol yemek ödeme seçeneklerine kapıda ödeme seçeneği gelse 10 numara uygulama olur aslında.

Restoranın numarasına internet üzerinden ulaşıp aramayı denediğimde beni internet sayfasından sipariş verebileceğim bir noktaya yönlendiriyordu.

Deneyeceğim, teşekkürler.
Burger king 00.00'dan sonra telefondan siparişi kapattığından dolayı olabilir.

Kesinlikle Trendyol yemek diğerlerinden çok daha iyi. Ben öncelikle oradan bakıyorum hep.

Çinliler bir piyasayı domine etmek isterlerse çok agresif giriyorlar. Müşteri memnuniyeti, sayısız reklam, tekel oluncaya kadar minimum kar ile rakipleri zorlamak, rakiplerin kampanyalarını ve fikirlerini alıp geliştirerek onlara karşı kullanmak ne ararsan var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çinliler bir piyasayı domine etmek isterlerse çok agresif giriyorlar. Müşteri memnuniyeti, sayısız reklam, tekel oluncaya kadar minimum kar ile rakipleri zorlamak, rakiplerin kampanyalarını ve fikirlerini alıp geliştirerek onlara karşı kullanmak ne ararsan var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet. Geçtiğimiz yıllarda bir ülkenin kendisine olan borçlarına karşın yanlış hatırlamıyorsam ticaret limanlarını çok uzunca bir süre ücretsiz kullanma hakkı alacak şekilde bir ülkeyle anlaşma yapmışlardı. Dünyada tekel olmaya çalışıyorlar. Aslında bu çok korkunç bir şey. Çan çin çonlardan nefret ederim.

Sıkıntının restoran ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Lakin para iadesi için restoran onayı olması saçmaymış.

İnsan yemek siparişi verdiğinde zaten aç halde verdiği için 50 dakikadan fazla beklemesi aşırı can sıkıcı oluyor. Ben 30 dakika içerisinde gelirse aşırı mutlu oluyorum şahsen ama bazen de 1 buçuk saatte geliyor. Sipariş notuna 1 puanı veriyorum direkt.

Beterin beteri var, trendyol yemek ile yola çıkıp gelen saloonburger menüsü kapıma gelinip iade edildi. Üstelik başıma 3den fazla kez geldi.

Burger king 00.00'dan sonra telefondan siparişi kapattığından dolayı olabilir.
22:00 Civarında denemiştim.

Sıkıntının restoran ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Lakin para iadesi için restoran onayı olması saçmaymış.
Ama hemen ardından, 23:00 saatlerinde Trendyol'dan verdiğim sipariş 20 dakika'da elime ulaştı.
Onun haricinda 3 saattir "Bilgi aldık, siparişiniz yolda." demeleri de çocuk kandırır gibiydi. Hızlı bir şekilde geri dönen hazır cevaplar veriyorlar. Uğraşmak istemiyorlar belli ki. İade meselesi de sonradan firmalarıyla iletişime geçeceğimi söyleyince yapıldı.

Son düzenleme:
22:00 Civarında denemiştim.

Ama hemen ardından, 23:00 saatlerinde Trendyol'dan verdiğim sipariş 20 dakika'da elime ulaştı.
Onun haricinda 3 saattir "Bilgi aldık, siparişiniz yolda." demeleri de çocuk kandırır gibiydi. Hızlı bir şekilde geri dönen hazır cevaplar veriyorlar. Uğraşmak istemiyorlar belli ki. İade meselesi de sonradan firmalarıyla iletişime geçeceğimi söyleyince yapıldı.
O saatte firma kapalı oluyor. Trendyol dahil her yerde burkerking çalışmaz. Emin misin 23:00 da sipariş verdiğinize.

O saatte firma kapalı oluyor. Trendyol dahil her yerde burkerking çalışmaz. Emin misin 23:00 da sipariş verdiğinize.
Evet, eminim. Zaten bu restoranın telefon numarasını aradığımda 00:00'a kadar hizmet verdiklerini ve bazı bölgelerde 02:00 saatine kadar çalıştıklarını tekrarlayan bir robot ses vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı