GIBIRNET Geçiş serüveni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam galiba hala Gıbırnet deneyimliyorsunuz, nasıl? Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Ben de yeni internet sağlayıcısına geçmek istiyorum ve türknet, netspeed, gıbırnet üçgeni arasında kaldım .

Evet hala kullanmaktayım. Bölgemde altyapı problemi ve kapasite problemi olmadığı için hala sorunsuz kullanmaktayım. Altyapınız iyiyse tercih edebilirsiniz. Mayısta tarife fiyatları güncellenecek ve artacak. Önümüzdeki hafta TBTNET firmasına geçip 100 Mbps paketi deneyimlemeyi planlıyorum.

Sizce beğenmezsek iptal döneminde herhangi bir sıkıntı çıkar mı? İptal etmek istediğimde muhatap bulamamak korkutuyor biraz.

Türknet olsa muhatap bulmak zor oluyor. GIBIRNET’de muhatap bulmak çok kolay. Turuncu forumda,whatsapta ve müşteri hizmetlerinden ulaşmak çok basit hızlıca ulaşabilirsiniz.
Sizce beğenmezsek iptal döneminde herhangi bir sıkıntı çıkar mı? İptal etmek istediğimde muhatap bulamamak korkutuyor biraz.

TBTNET deneyimlerinizi merak ediyorum. Lütfen beni de bilgilendirin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…