GIBIRNet Steam Oyun Kulübü güvenilir midir?

MBGtrFORCE

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf A15 FA507NU AMD Ryzen™ 7 7735HS, NVIDIA® GeForce RTX™ 4050, 16 GB DDR5-4800 MHz Ram
Meslek
Öğrenci
GIBIRNet tarafından yapılmış bu içeriği bugün gördüm ve denemek istedim. Zerotierone kullanarak kendi oyun ağlarına bağlanıyoruz. Steam'i kapatıp açınca da yaklaşık 45 adet oyunu oynayabiliyoruz. Steam aile paylaşımına benzer bir sistem gibi. Oyun ağından çıkınca oyunlar gidiyor. Kendi forumlarında sorulan soruya göre Steam ile anlaşmaları var ve oyunlara erişmek için ayrı olarak Steam hesap bilgilerinizi girmenize de gerek yok. Sizce bu hizmet güvenilir mi? Bu arada bu hizmeti kullanmak için GIBIRNet müşterisi olmanıza gerek yok. İsteyenler bu linkten inceleyebilir.

Evet güvenli. Kullanabilirsiniz.

Şu an bir problem yaşamaya başladım. Az önce oyun ağından çıktım ve tekrar girmeye çalıştığımda internet aşırı şekilde yavaşladı. Sizce sebebi nedir?

Anladığım kadarıyla indirilen program VPN gibi bir işlev görüyor. Ağa bağlanınca oyunlar geliyor ağdan çıkınca oyunlar gidiyor. Öyle aham şaham oyun yok şimdilik. ileride olursa indiririm tekrardan.

Bence firma reklam için oyun verecek olsa 3.parti uygulamaya ihtiyaç kalacağını düşünmüyorum.
Daha önce ne nu firmanın ne de uygulamanın adını duymadım o yüzden şüpheli yaklaşıyorum tavsiyem kullanmamanız şimdilik.
Modem ayarlarınızı değiştirip internet ağ bağlantınızı yavaşlatsalar sizi kendi internet firmanızdan caydırıp size reklam atarak kendilerine müşteri olarak çekme olasılıkları bile var.
En azından bir kaç gün bekleyin ve diğer kullanıcıların yorumlarını gözlemleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı