- Makaleler
- 9
Aldım. Yanına da bir tane PSU aldım.Alabildiniz mi o ürünü?
Aldım. Yanına da bir tane PSU aldım.Alabildiniz mi o ürünü?
incehesap.com'da şöyle bir şey var:Serbest piyasa nesi yasadışı? İlgili kanun maddesini ekler misin?
Adamın yaptığı işi bilmeden boş boş konuşma.Hiçbir emek harcamadan kazanacaksın o parayı senin gibiler iyice çoğaldı haram zıkkım olsun kazandığın.
Altını çizip koyu yazdığım yeri kastediyorum. Ticari amaçla kullanılamaz! Kendine alsa hadi, başkalarına satmak gibi ticari bir amaçla kullanamaz. Tabii fark edilir mi, edilmez.Adamın yaptığı işi bilmeden boş boş konuşma.
@Ali Pınar bunun bir hükmü yok. Örneğin 100 tane almaya çalışırsa bu sipariş iptal edilir. Yasadışı olması gibi bir durum yok. İncehesap diğer müşterilere de ürün kalması amacıyla böyle bir kural koymuş. Ayrıca serbest piyasa LetGo gibi yerden satar kimse de bir diyemez.
Adamın yaptığı işi bilmeden boş boş konuşma.
@Ali Pınar bunun bir hükmü yok. Örneğin 100 tane almaya çalışırsa bu sipariş iptal edilir. Yasadışı olması gibi bir durum yok. İncehesap diğer müşterilere de ürün kalması amacıyla böyle bir kural koymuş. Ayrıca serbest piyasa Letgo gibi yerden satar kimse de bir diyemez.
Adamın yaptığı işi bilmeden boş boş konuşma.
@Ali Pınar bunun bir hükmü yok. Örneğin 100 tane almaya çalışırsa bu sipariş iptal edilir. Yasadışı olması gibi bir durum yok. İncehesap diğer müşterilere de ürün kalması amacıyla böyle bir kural koymuş. Ayrıca serbest piyasa Letgo gibi yerden satar kimse de bir diyemez.
Alan kişi kurumsal ticari kullanıcı değil ki? Sen örneğin bir tane RAM aldın sonra kullanıp satmak istiyorsun veya beğenmedin ve ürünün iade tarihi geçti satmak istiyorsun. Buna kimse karışamaz.Altını çizip koyu yazdığım yeri kastediyorum. Ticari amaçla kullanılamaz! Kendine alsa hadi, başkalarına satmak gibi ticari bir amaçla kullanamaz. Tabii fark edilir mi, edilmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.